Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g piscoturi
- 150 ml apa
- 200 g zahar
- 2 linguri de rom (pentru blat)
- 200 g unt
- 200 g zahar pudra
- 100 g ciocolata
- 300 g frisca (pentru crema)
- kiwi pentru ornat
Mod de preparare:
Se insiropeaza piscoturile cu sirop cald, parfumat cu rom, apoi se aseaza un strat pe un platou mare. Crema se prepara astfel: se freaca untul spuma, se adauga zaharul, ciocolata data prin razatoare si frisca, amestecand continuu. Crema se omogenizeaza si se pune un strat peste primul rand de piscoturi. Se aseaza un alt rand de piscoturi insiropate, se acopera cu crema si se incheie cu un rand de piscoturi care se acopera cu frisca sau cu crema ramasa. Se orneaza cu felii de kiwi. Tortul se tine la rece, se taie dupa doua ore .
O reteta propusa de: IRINA VASCENCO (yryna91)
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana