Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- Pulpe de pui
- Ceapa rondele
- Cartofi taiati cubulete
- Usturoi sau praf de usturoi
- Ardei fasii sau rondele(optional)
- Fasole verde(optional)
- Patrunjel.Marar(optional)
- (Sare ,condimente dupa gust - pentru carne de pui)
- Cantitatile le las la aprecierea voastra.
Mod de preparare:
Nu uitati inainte de folosire sa tineti vasul si capacul in apa cel putin 15 minute!
Se amesteca mai intai cartofii taiati in cubulete cu ceapa rondele , usturoiul zdrobit si cu celelalte legume care va-ti hotarat sa mai adaugati plus verdeata taiata marunt intr-un vas (oala) ,dupa care se aseaza in vasul roman.
Se pun pulpele deasupra si se pune capacul.
Se aseaza in cuptorul rece dupa care se aprinde focul pentru ca vasul sa nu crape!
Se lasa in cuptor circa 40-50 minute .
In ultimele minute ale procesului ridicati capacul de lut si lasati vasul descoperit pentru ca pulpele sa se rumeneasca.
ATENTIE!! cand ridicati capacul de pe vasul roman,sa nu va opariti mainile de la aburul care navaleste imediat!
A nu se folosi ulei!!
Pofta buna!!!
O reteta propusa de: cristian macovei (cristi_maco)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!