Drobul se serveste cald, cu salata de castraveti si mujdei. Poti servi alaturi, un piure de cartofi sau un piure de mazare.
Drobul merge minunat cu paine calda si un pahar de vin alb, sec.
Nu uita ! Inainte de a servi drobul, treci cu nasul pe deasupra bucatii aburinde, ca sa iei toate miasmele care se degaja. Nu-ti fie frica, burta nu miroase urat. Verdeata si legumele pe care le-ai adaugat in preparat, dau o savoare deosebita.
Pofta buna, frati gurmanzi de pretutindeni ! Nu conteaza in ce parte a tarii/ a lumii, va aflati. Pastrati vie, traditia bucatariei romanesti. Vindeti pe credit (a se citi – de amorul artei), nu se stie cand recuparat, orice reteta pe care o stiti. De ce sa nu se bucure si altii ?
De ce sa nu racolam, la o adica, noi adepti, in gasca gurmanzilor ? Nu costa nimic si in plus beneficiem de retete numai una si una.
Am mai spus – gurmand nu inseamna neaparat si gras, obez. Si in definitiv si la urma urmei – o viata are omul. De ce sa nu traiesti asa cum crezi ca este mai bine pentru tine ?
Sursa: muncaprotejata.wordpress.com
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana