Drob din burta de vita

Am gasit prin market, burta de vita prefiarta, inghetata. Se gaseste in macelarii sau in magazinele proprii, de desfacere, ale producatorilor, burta de vita, curatata si portionata. Aceasta din urma este mai valoroasa, ca materie prima, utilizata in bucataria casei. Si gustul este deosebit. Prima varianta este mai simplu de preparat.

Drobul se serveste cald, cu salata de castraveti si mujdei. Poti servi alaturi, un piure de cartofi sau un piure de mazare.

Drobul merge minunat cu paine calda si un pahar de vin alb, sec.

Citeste si:
Spiritul sărbătorilor de iarnă pe eticheta Lăptăriei cu Caimac
Spiritul sărbătorilor de...

Nu uita ! Inainte de a servi drobul, treci cu nasul pe deasupra bucatii aburinde, ca sa iei toate miasmele care se degaja. Nu-ti fie frica, burta nu miroase urat. Verdeata si legumele pe care le-ai adaugat in preparat, dau o savoare deosebita.

Pofta buna, frati gurmanzi de pretutindeni ! Nu conteaza in ce parte a tarii/ a lumii, va aflati. Pastrati vie, traditia bucatariei romanesti. Vindeti pe credit (a se citi – de amorul artei), nu se stie cand recuparat, orice reteta pe care o stiti. De ce sa nu se bucure si altii ?

De ce sa nu racolam, la o adica, noi adepti, in gasca gurmanzilor ? Nu costa nimic si in plus beneficiem de retete numai una si una.

Am mai spus – gurmand nu inseamna neaparat si gras, obez. Si in definitiv si la urma urmei – o viata are omul. De ce sa nu traiesti asa cum crezi ca este mai bine pentru tine ?

Citeste si:
Hernia la bebelusi – cauze, tratament
Hernia la bebelusi – cauze,...

Sursa: muncaprotejata.wordpress.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri