Drobul se serveste cald, cu salata de castraveti si mujdei. Poti servi alaturi, un piure de cartofi sau un piure de mazare.
Drobul merge minunat cu paine calda si un pahar de vin alb, sec.
Nu uita ! Inainte de a servi drobul, treci cu nasul pe deasupra bucatii aburinde, ca sa iei toate miasmele care se degaja. Nu-ti fie frica, burta nu miroase urat. Verdeata si legumele pe care le-ai adaugat in preparat, dau o savoare deosebita.
Pofta buna, frati gurmanzi de pretutindeni ! Nu conteaza in ce parte a tarii/ a lumii, va aflati. Pastrati vie, traditia bucatariei romanesti. Vindeti pe credit (a se citi – de amorul artei), nu se stie cand recuparat, orice reteta pe care o stiti. De ce sa nu se bucure si altii ?
De ce sa nu racolam, la o adica, noi adepti, in gasca gurmanzilor ? Nu costa nimic si in plus beneficiem de retete numai una si una.
Am mai spus – gurmand nu inseamna neaparat si gras, obez. Si in definitiv si la urma urmei – o viata are omul. De ce sa nu traiesti asa cum crezi ca este mai bine pentru tine ?
Sursa: muncaprotejata.wordpress.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.