Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente (pentru 4 portii):
- 4 pulpe de iepure (de casa), dezosate,
- 8 buc. porumb (mici),
- 1 cutie de sparanghel,
- 300 ml. lapte de nuca de cocos,
- 2 linguri suc de lamaie,
- 2 linguri praf de curry rosu,
- cateva tulpini de arpagic,
- 1/2 manunchi de coriandru verde,
- 4 linguri ulei de masline,
- sare,
- piper;
Mod de preparare:
1.Se spala porumbul si se fierbe in apa sarata cca. 7 minute.
2.Se scurge de suc sparanghelul din conserva.
3.Se taie carnea de iepure in cubulete si se frige in ulei de masline , pe toate partile,pana cand se rumeneste. Se adauga laptele de cocos, sucul de lamaie si praful de curry si se fierb impreuna 5-7 minute. Se adauga porumbul si se mai fierbe 5 minute,sare, piper, apoi sparanghelul si , din nou, se mai fierbe 5 minute.
4.Preparatul se serveste fierbinte cu arpagic taiat bucati mici si coriandru tocat foarte fin,ambele presarate peste carne.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?