Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente (pentru 4 portii):
- 4 pulpe de iepure (de casa), dezosate,
- 8 buc. porumb (mici),
- 1 cutie de sparanghel,
- 300 ml. lapte de nuca de cocos,
- 2 linguri suc de lamaie,
- 2 linguri praf de curry rosu,
- cateva tulpini de arpagic,
- 1/2 manunchi de coriandru verde,
- 4 linguri ulei de masline,
- sare,
- piper;
Mod de preparare:
1.Se spala porumbul si se fierbe in apa sarata cca. 7 minute.
2.Se scurge de suc sparanghelul din conserva.
3.Se taie carnea de iepure in cubulete si se frige in ulei de masline , pe toate partile,pana cand se rumeneste. Se adauga laptele de cocos, sucul de lamaie si praful de curry si se fierb impreuna 5-7 minute. Se adauga porumbul si se mai fierbe 5 minute,sare, piper, apoi sparanghelul si , din nou, se mai fierbe 5 minute.
4.Preparatul se serveste fierbinte cu arpagic taiat bucati mici si coriandru tocat foarte fin,ambele presarate peste carne.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară