Timp de preparare: 20-30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- un borcan mazare
- doua cepe albe
- o lingura faina
- smantana
- boia
- piper
- sare
Mod de preparare:
Se pun cele doua cepe la calit in putin ulei,se adauga peste o lingura mare de faina si se lasa maxim un minut la calit. Apoi vom adauga putina boia si-n final borcanul de mazare. Vom amesteca in mancarea noastra pana acesta o sa capete o consistenta mai groasa. In cele din urma adaugam 2-3 linguri de smantana, sare, piper... o dam in clocot si masa-i gata!
Pofta mare!
P.S. Mazarea se poate asorta cu cabanos.
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară