Timp de preparare: 20-30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- un borcan mazare
- doua cepe albe
- o lingura faina
- smantana
- boia
- piper
- sare
Mod de preparare:
Se pun cele doua cepe la calit in putin ulei,se adauga peste o lingura mare de faina si se lasa maxim un minut la calit. Apoi vom adauga putina boia si-n final borcanul de mazare. Vom amesteca in mancarea noastra pana acesta o sa capete o consistenta mai groasa. In cele din urma adaugam 2-3 linguri de smantana, sare, piper... o dam in clocot si masa-i gata!
Pofta mare!
P.S. Mazarea se poate asorta cu cabanos.
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.