Mazarica Judith

12:02, 5 Februarie 2010 publicat în Retete culinare

O mancare delicioasa facuta intr-un timp scurt...

Timp de preparare: 20-30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • un borcan mazare
  • doua cepe albe
  • o lingura faina
  • smantana
  • boia
  • piper
  • sare

Mod de preparare:
Se pun cele doua cepe la calit in putin ulei,se adauga peste o lingura mare de faina si se lasa maxim un minut la calit. Apoi vom adauga putina boia si-n final borcanul de mazare. Vom amesteca in mancarea noastra pana acesta o sa capete o consistenta mai groasa. In cele din urma adaugam 2-3 linguri de smantana, sare, piper... o dam in clocot si masa-i gata!

Pofta mare!

P.S. Mazarea se poate asorta cu cabanos.


O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)

Citeste si:
5 Cele mai apreciate cărți cu REȚETE SĂNĂTOASE și vegetariene
5 Cele mai apreciate cărți cu...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri