Timp de preparare: 20-30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- un borcan mazare
- doua cepe albe
- o lingura faina
- smantana
- boia
- piper
- sare
Mod de preparare:
Se pun cele doua cepe la calit in putin ulei,se adauga peste o lingura mare de faina si se lasa maxim un minut la calit. Apoi vom adauga putina boia si-n final borcanul de mazare. Vom amesteca in mancarea noastra pana acesta o sa capete o consistenta mai groasa. In cele din urma adaugam 2-3 linguri de smantana, sare, piper... o dam in clocot si masa-i gata!
Pofta mare!
P.S. Mazarea se poate asorta cu cabanos.
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare