Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente (pentru 2 portii):
- 2 felii de somon proaspat,
- 2 dovlecei(cukkini),
- cateva frunze de busuioc,
- ulei de masline,
- sare,
- piper;
Mod de preparare:
1.Se spala si se rad (cu coaja) dovleceii.
2.Se pun dovleceii rasi pe o folie de aluminiu, se sareaza, pipereaza,se pun peste feliile de somon,frunzele de busuioc si uleiul de masline.
3.Se inchide delicat folia de aluminiu, se aseaza intr-o tava si se coace la cuptor timp de 24 de minute, la 160*C.
4.Preparatul se serveste cu sos de macris si un vin alb sec.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!