Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente (pentru 2 portii):
- 2 felii de somon proaspat,
- 2 dovlecei(cukkini),
- cateva frunze de busuioc,
- ulei de masline,
- sare,
- piper;
Mod de preparare:
1.Se spala si se rad (cu coaja) dovleceii.
2.Se pun dovleceii rasi pe o folie de aluminiu, se sareaza, pipereaza,se pun peste feliile de somon,frunzele de busuioc si uleiul de masline.
3.Se inchide delicat folia de aluminiu, se aseaza intr-o tava si se coace la cuptor timp de 24 de minute, la 160*C.
4.Preparatul se serveste cu sos de macris si un vin alb sec.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana