Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente (pentru 2 portii):
- 2 felii de somon proaspat,
- 2 dovlecei(cukkini),
- cateva frunze de busuioc,
- ulei de masline,
- sare,
- piper;
Mod de preparare:
1.Se spala si se rad (cu coaja) dovleceii.
2.Se pun dovleceii rasi pe o folie de aluminiu, se sareaza, pipereaza,se pun peste feliile de somon,frunzele de busuioc si uleiul de masline.
3.Se inchide delicat folia de aluminiu, se aseaza intr-o tava si se coace la cuptor timp de 24 de minute, la 160*C.
4.Preparatul se serveste cu sos de macris si un vin alb sec.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani
Un cabinet de avocat din Iași vă va ajuta să înființați o societate în deplină legalitate!
Cum te simți cu adevărat? – un experiment psihologic inedit
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024