Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente (pentru 2 portii):
- 2 felii de somon proaspat,
- 2 dovlecei(cukkini),
- cateva frunze de busuioc,
- ulei de masline,
- sare,
- piper;
Mod de preparare:
1.Se spala si se rad (cu coaja) dovleceii.
2.Se pun dovleceii rasi pe o folie de aluminiu, se sareaza, pipereaza,se pun peste feliile de somon,frunzele de busuioc si uleiul de masline.
3.Se inchide delicat folia de aluminiu, se aseaza intr-o tava si se coace la cuptor timp de 24 de minute, la 160*C.
4.Preparatul se serveste cu sos de macris si un vin alb sec.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei