Dificultate gogosari cu ananas: medie
Ingrediente gogosari cu ananas:
- 4 kg gogosari
- 400 ml otet
- 400 ml ulei
- 400 gr zahar
- 400 gr bulion(sultan)
- 1 cutie compot ananas
- 1 ciusca
- piper boabe(cat incape in causul palmei)
- 5-6 frunze dafin
- sare dupa gust
Mod de preparare gogosari cu ananas:
Gogosarii se spala si se lasa sa se scurga putin. Se curata bine si se taie felii. Intr-un vas de 8 -10 kg se pun zaharul, uleiul, otetul, bulionul, ciusca taiata(eu am pus-o intreaga ,dupa care la final am scos-o ca sa poata manca si copilul), boabele de piper, foile de dafin si se potriveste de sare. Cand totul da in fiert se pun gogosarii treptat pe masura ce se inmoaie. Dupa 15 minute de fierbere se pune compotul de ananas(cubulete), inclusiv sucul de compot. Se mai lasa sa mai fiarba 15 minute, dupa care se pune fierbinte in borcane. Se invelesc in patura si se lasa aproximativ 24 h pana se racesc.
O reteta propusa de: angelica florentina hogas (delly002616)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară