Dificultate gogosari cu ananas: medie
Ingrediente gogosari cu ananas:
- 4 kg gogosari
- 400 ml otet
- 400 ml ulei
- 400 gr zahar
- 400 gr bulion(sultan)
- 1 cutie compot ananas
- 1 ciusca
- piper boabe(cat incape in causul palmei)
- 5-6 frunze dafin
- sare dupa gust
Mod de preparare gogosari cu ananas:
Gogosarii se spala si se lasa sa se scurga putin. Se curata bine si se taie felii. Intr-un vas de 8 -10 kg se pun zaharul, uleiul, otetul, bulionul, ciusca taiata(eu am pus-o intreaga ,dupa care la final am scos-o ca sa poata manca si copilul), boabele de piper, foile de dafin si se potriveste de sare. Cand totul da in fiert se pun gogosarii treptat pe masura ce se inmoaie. Dupa 15 minute de fierbere se pune compotul de ananas(cubulete), inclusiv sucul de compot. Se mai lasa sa mai fiarba 15 minute, dupa care se pune fierbinte in borcane. Se invelesc in patura si se lasa aproximativ 24 h pana se racesc.
O reteta propusa de: angelica florentina hogas (delly002616)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.