Dificultate gogosari cu ananas: medie
Ingrediente gogosari cu ananas:
- 4 kg gogosari
- 400 ml otet
- 400 ml ulei
- 400 gr zahar
- 400 gr bulion(sultan)
- 1 cutie compot ananas
- 1 ciusca
- piper boabe(cat incape in causul palmei)
- 5-6 frunze dafin
- sare dupa gust
Mod de preparare gogosari cu ananas:
Gogosarii se spala si se lasa sa se scurga putin. Se curata bine si se taie felii. Intr-un vas de 8 -10 kg se pun zaharul, uleiul, otetul, bulionul, ciusca taiata(eu am pus-o intreaga ,dupa care la final am scos-o ca sa poata manca si copilul), boabele de piper, foile de dafin si se potriveste de sare. Cand totul da in fiert se pun gogosarii treptat pe masura ce se inmoaie. Dupa 15 minute de fierbere se pune compotul de ananas(cubulete), inclusiv sucul de compot. Se mai lasa sa mai fiarba 15 minute, dupa care se pune fierbinte in borcane. Se invelesc in patura si se lasa aproximativ 24 h pana se racesc.
O reteta propusa de: angelica florentina hogas (delly002616)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”