Timp de preparare supa de pipote: 2 - ore
Dificultate supa de pipote: redusa
Ingrediente supa de pipote:
- 600g.pipote de curcan,
- 1 ceapa rosie,
- 3 linguri ulei,
- 1 lingurita boia de ardei (dulce),
- 1 lingurita piper negru macinat,
- sare,
- 2 morcovi,
- 1 patrunjel(radacina),
- 300g. cartofi,
- 300g.mazare dulce,
- 1 manunchi de marar verde:
Mod de preparare supa de pipote:
1.Se taie pipotele in bucati .Se curata ceapa , se toaca marunt si se caleste impreuna cu pipotele intr-o cratita.Se presara cu boia , piper si se adauga 1,5l. apa .Se sareaza , se acopera cu capacul si se fierbe 1 ora, pe foc moderat.
2.Intre timp, se curata toate zarzavaturile ;morcovii si patrunjelul se taie in bastonase subtiri;cartofii se taie cubulete.Se pune zarzavatul peste carne si se continua fierberea inca 15 minute, apoi se adauga cartofii si mazarea si se fierbe pana acestea sunt patrunse.Se ia cratita de pe foc , se adauga mararul proaspat tocat si se serveste.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?