Dificultate : medie
Ingrediente :
- o cutie de compot de ananas cuburi
- 200 gr iaurt
- 3 plicuri gelatina
- 500 ml frisca lichida(eu folosesc hulala)
- 1/2 cana zahar pudra
- 2 portocale
Mod de preparare :
Iaurtul se bate cu zaharul pudra. Se bate frisca. Se scurge compotul de ananas, iar zeama de la compot si gelatina se dizolva pe baie de abur. Se amesteca frisca cu iaurtul, cu fructele(ananasul)si gelatina dizolvata.
Pregătirea de primăvară: 3 proceduri care reduc stratul adipos și...

Intr-o cratita se aseaza rondele de portocale (curatate de coaja) pe fund si pe peretii acesteia, se toarna compozitia. Se lasa la rece 2-3 ore dupa care se rastoarna pe un platou tortul de fructe. Pofta buna!!!!
O reteta propusa de: angelica florentina hogas (delly002616)
Top 10 accesorii pe care trebuie să le ai în bucătărie

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?