Dificultate : medie
Ingrediente :
- o cutie de compot de ananas cuburi
- 200 gr iaurt
- 3 plicuri gelatina
- 500 ml frisca lichida(eu folosesc hulala)
- 1/2 cana zahar pudra
- 2 portocale
Mod de preparare :
Iaurtul se bate cu zaharul pudra. Se bate frisca. Se scurge compotul de ananas, iar zeama de la compot si gelatina se dizolva pe baie de abur. Se amesteca frisca cu iaurtul, cu fructele(ananasul)si gelatina dizolvata.
Intr-o cratita se aseaza rondele de portocale (curatate de coaja) pe fund si pe peretii acesteia, se toarna compozitia. Se lasa la rece 2-3 ore dupa care se rastoarna pe un platou tortul de fructe. Pofta buna!!!!
O reteta propusa de: angelica florentina hogas (delly002616)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară