Dificultate : medie
Ingrediente :
- o cutie de compot de ananas cuburi
- 200 gr iaurt
- 3 plicuri gelatina
- 500 ml frisca lichida(eu folosesc hulala)
- 1/2 cana zahar pudra
- 2 portocale
Mod de preparare :
Iaurtul se bate cu zaharul pudra. Se bate frisca. Se scurge compotul de ananas, iar zeama de la compot si gelatina se dizolva pe baie de abur. Se amesteca frisca cu iaurtul, cu fructele(ananasul)si gelatina dizolvata.
Intr-o cratita se aseaza rondele de portocale (curatate de coaja) pe fund si pe peretii acesteia, se toarna compozitia. Se lasa la rece 2-3 ore dupa care se rastoarna pe un platou tortul de fructe. Pofta buna!!!!
O reteta propusa de: angelica florentina hogas (delly002616)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana