Dificultate : medie
Ingrediente :
- o cutie de compot de ananas cuburi
- 200 gr iaurt
- 3 plicuri gelatina
- 500 ml frisca lichida(eu folosesc hulala)
- 1/2 cana zahar pudra
- 2 portocale
Mod de preparare :
Iaurtul se bate cu zaharul pudra. Se bate frisca. Se scurge compotul de ananas, iar zeama de la compot si gelatina se dizolva pe baie de abur. Se amesteca frisca cu iaurtul, cu fructele(ananasul)si gelatina dizolvata.
Intr-o cratita se aseaza rondele de portocale (curatate de coaja) pe fund si pe peretii acesteia, se toarna compozitia. Se lasa la rece 2-3 ore dupa care se rastoarna pe un platou tortul de fructe. Pofta buna!!!!
O reteta propusa de: angelica florentina hogas (delly002616)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare