1 blat de tort
1 cutie de crema de ciocolata
4 banane
2 portocale
struguri
kiwi
1cutie compot de ananas
frisca400g
ciocolata de menaj pentru ornare
Mod de preparare:
Blatul de tort se feliaza in trei bucati si se insiropeaza cu sucul de ananas. Prima bucata de blat (baza) insiropata se unge cu crema de ciocolata, apoi cu frisca dupa care se insereaza fructele: banane feliate, kiwi, strugurii, portocalele si bucatele de ananas.
Peste baza se aplica cea de a doua bucata de blat insiropata si se repeta aceleasi operatiuni dupa care se pune ultima bucata de blat.
Se orneaza cu frisca, fructe si ciocolata rasa
Mod de Servire: rece
Timp realizare: 30 min
Dificultate: Medie
Pofta buna!
O reteta propusa de Lacramioara
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana