Ingrediente
6 mere
150 g costita afumata
2 catei de usturoi
zeama de lamaie
30 g unt
2 cepe mici
sare
piper
1 l supa de pui de la plic
Mod de preparare
Merele se curata de coaja si se taie in bucati.
Ceapa se taie si ea marunt si usturoiul se piseaza.
Usturoiul si ceapa se calesc intr-o craticioara in care s-a pus unt. Se adauga apoi supa si merele si se lasa pe foc 10 minute.
Compozitia se face pasta cu blenderul si se adauga sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.
Costita, taiata si ea in bucatele mici, se pune intr-o tigaie fara ulei pentru cateva minute.
Se pune apoi peste supa obtinuta in prealabil si se serveste.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară