Ingrediente
6 mere
150 g costita afumata
2 catei de usturoi
zeama de lamaie
30 g unt
2 cepe mici
sare
piper
1 l supa de pui de la plic
Mod de preparare
Merele se curata de coaja si se taie in bucati.
Ceapa se taie si ea marunt si usturoiul se piseaza.
Usturoiul si ceapa se calesc intr-o craticioara in care s-a pus unt. Se adauga apoi supa si merele si se lasa pe foc 10 minute.
Compozitia se face pasta cu blenderul si se adauga sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.
Costita, taiata si ea in bucatele mici, se pune intr-o tigaie fara ulei pentru cateva minute.
Se pune apoi peste supa obtinuta in prealabil si se serveste.
Pofta buna!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?