Ingrediente
6 mere
150 g costita afumata
2 catei de usturoi
zeama de lamaie
30 g unt
2 cepe mici
sare
piper
1 l supa de pui de la plic
Mod de preparare
Merele se curata de coaja si se taie in bucati.
Ceapa se taie si ea marunt si usturoiul se piseaza.
Usturoiul si ceapa se calesc intr-o craticioara in care s-a pus unt. Se adauga apoi supa si merele si se lasa pe foc 10 minute.
Compozitia se face pasta cu blenderul si se adauga sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.
Costita, taiata si ea in bucatele mici, se pune intr-o tigaie fara ulei pentru cateva minute.
Se pune apoi peste supa obtinuta in prealabil si se serveste.
Pofta buna!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă