Ingrediente
6 mere
150 g costita afumata
2 catei de usturoi
zeama de lamaie
30 g unt
2 cepe mici
sare
piper
1 l supa de pui de la plic
Mod de preparare
Merele se curata de coaja si se taie in bucati.
Ceapa se taie si ea marunt si usturoiul se piseaza.
Usturoiul si ceapa se calesc intr-o craticioara in care s-a pus unt. Se adauga apoi supa si merele si se lasa pe foc 10 minute.
Compozitia se face pasta cu blenderul si se adauga sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.
Costita, taiata si ea in bucatele mici, se pune intr-o tigaie fara ulei pentru cateva minute.
Se pune apoi peste supa obtinuta in prealabil si se serveste.
Pofta buna!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana