1 blat de tort
1 cutie de crema de ciocolata
4 banane
2 portocale
struguri
kiwi
1cutie compot de ananas
frisca400g
ciocolata de menaj pentru ornare
Mod de preparare:
Blatul de tort se feliaza in trei bucati si se insiropeaza cu sucul de ananas. Prima bucata de blat (baza) insiropata se unge cu crema de ciocolata, apoi cu frisca dupa care se insereaza fructele: banane feliate, kiwi, strugurii, portocalele si bucatele de ananas.
Peste baza se aplica cea de a doua bucata de blat insiropata si se repeta aceleasi operatiuni dupa care se pune ultima bucata de blat.
Se orneaza cu frisca, fructe si ciocolata rasa
Mod de Servire: rece
Timp realizare: 30 min
Dificultate: Medie
Pofta buna!
O reteta propusa de Lacramioara
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară