Ingrediente
6 piepti de pui
450 ml vin alb
150 g alune taiate marunt
6 felii de cascaval
1 ceapa potrivita taiata marunt
2 linguri faina
3 linguri ulei
Mod de preparare
Pieptii de pui trebuie sa fie curatati de oase si de piele. Fiecare pipet de pui se aplatizeaza cu grija apoi se pune cate o felie de cascaval si se presara alune maruntitte, se ruleaza si se leaga.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pun ceapa si rulourile trecute in prealabil prin faina.
Se adauga vinul alb si se lasa sa fiarba 20 de minute.
Se serveste cald si cu piure de cartofi este excelent.
Pofta buna!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana