IN ACEST ARTICOL:
De fiecare data vrem sa venim in atentia ta cu retete delicioase dar si diferite fata de cele obisnuite. Ai ocazia sa incerci sa prepari un pui cu alune. Sa vedem cum:
De fiecare data vrem sa venim in atentia ta cu retete delicioase dar si diferite fata de cele obisnuite. Ai ocazia sa incerci sa prepari un pui cu alune. Sa vedem cum:

Ingrediente

6 piepti de pui
450 ml vin alb
150 g alune taiate marunt
6 felii de cascaval
1 ceapa potrivita taiata marunt
2 linguri faina
3 linguri ulei


Mod de preparare

Pieptii de pui trebuie sa fie curatati de oase si de piele. Fiecare pipet de pui se aplatizeaza cu grija apoi se pune cate o felie de cascaval si se presara alune maruntitte, se ruleaza si se leaga.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pun ceapa si rulourile trecute in prealabil prin faina.
Se adauga vinul alb si se lasa sa fiarba 20 de minute.
Se serveste cald si cu piure de cartofi este excelent.


Pofta buna!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri