Ingrediente
6 piepti de pui
450 ml vin alb
150 g alune taiate marunt
6 felii de cascaval
1 ceapa potrivita taiata marunt
2 linguri faina
3 linguri ulei
Mod de preparare
Pieptii de pui trebuie sa fie curatati de oase si de piele. Fiecare pipet de pui se aplatizeaza cu grija apoi se pune cate o felie de cascaval si se presara alune maruntitte, se ruleaza si se leaga.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pun ceapa si rulourile trecute in prealabil prin faina.
Se adauga vinul alb si se lasa sa fiarba 20 de minute.
Se serveste cald si cu piure de cartofi este excelent.
Pofta buna!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?