Ingrediente:
1 piep de pui
4 cepe potrivit de mari
2 cutii de ciuperci taiate
1 cascaval (o rotita mica)
1 borcan de 450 g cu smantana nefermentata
5 cartofi
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie cubulete mici si se pune la prajit cu putin ulei.
Se taie “solzisori” cele 4 cepe si se toarna peste pieptul de pui si se calesc impreuna. Apoi adaugam ciupercile taiate, sare, piper, condimente dupa gust. Se lasa cateva minute ca sa se omogenizeze cu condimentele. Cei 5 cartofi se fierb si se taie cuburi adaugandu-se la amestecul de mai sus.
In final se rade putin cascaval pe deasupra pentru a se inghega si turnam in final smantana.
Toata compozitia de mai sus se toarna intr-o tava se rade pe deasupra si restul de cascaval ramas dupa care se da la cuptor pentru a capata o crusta aurie cascavalul. Se serveste alaturi de un vin rosu rece.
Pofta buna, astept comentarii!
O reteta propusa de Gabi
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară