Ingrediente:
1 piep de pui
4 cepe potrivit de mari
2 cutii de ciuperci taiate
1 cascaval (o rotita mica)
1 borcan de 450 g cu smantana nefermentata
5 cartofi
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie cubulete mici si se pune la prajit cu putin ulei.
Se taie “solzisori” cele 4 cepe si se toarna peste pieptul de pui si se calesc impreuna. Apoi adaugam ciupercile taiate, sare, piper, condimente dupa gust. Se lasa cateva minute ca sa se omogenizeze cu condimentele. Cei 5 cartofi se fierb si se taie cuburi adaugandu-se la amestecul de mai sus.
In final se rade putin cascaval pe deasupra pentru a se inghega si turnam in final smantana.
Toata compozitia de mai sus se toarna intr-o tava se rade pe deasupra si restul de cascaval ramas dupa care se da la cuptor pentru a capata o crusta aurie cascavalul. Se serveste alaturi de un vin rosu rece.
Pofta buna, astept comentarii!
O reteta propusa de Gabi
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana