Ingrediente:
1 piep de pui
4 cepe potrivit de mari
2 cutii de ciuperci taiate
1 cascaval (o rotita mica)
1 borcan de 450 g cu smantana nefermentata
5 cartofi
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie cubulete mici si se pune la prajit cu putin ulei.
Se taie “solzisori” cele 4 cepe si se toarna peste pieptul de pui si se calesc impreuna. Apoi adaugam ciupercile taiate, sare, piper, condimente dupa gust. Se lasa cateva minute ca sa se omogenizeze cu condimentele. Cei 5 cartofi se fierb si se taie cuburi adaugandu-se la amestecul de mai sus.
In final se rade putin cascaval pe deasupra pentru a se inghega si turnam in final smantana.
Toata compozitia de mai sus se toarna intr-o tava se rade pe deasupra si restul de cascaval ramas dupa care se da la cuptor pentru a capata o crusta aurie cascavalul. Se serveste alaturi de un vin rosu rece.
Pofta buna, astept comentarii!
O reteta propusa de Gabi

Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023