Incrediente:
- o varza potrivit de mare
- o cutie de branza topita
- 250 gr. sunca presata
- 5 oua
- sare
- piper
- pesmet sau faina
- ulei pentru prajit.
Mod de preparare
Se opareste varza ca pentru sarmale, se scurge, apoi se taie in doua frunza si se aseaza pe o jumatate de frunza un triunghi de branza topita, apoi se pune urmatoarea frunza, peste ea se aseaza o felie de sunca si se comleteaza cu inca o jumatate de frunza.
Se da prin faina (pesmet) ou batut spuma si se aseaza in tigaia incinsa cu ulei. Se prajeste si se scoate pe un prosop de hartie pentru abosoarbtia grasimii acumulate.
Se serveste alaturi de cartofi natur sau dupa gust, cu un pilaf bulgaresc.
Pofta buna!
O reteta propusa de Mariana
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară