Incrediente:
- o varza potrivit de mare
- o cutie de branza topita
- 250 gr. sunca presata
- 5 oua
- sare
- piper
- pesmet sau faina
- ulei pentru prajit.
Mod de preparare
Se opareste varza ca pentru sarmale, se scurge, apoi se taie in doua frunza si se aseaza pe o jumatate de frunza un triunghi de branza topita, apoi se pune urmatoarea frunza, peste ea se aseaza o felie de sunca si se comleteaza cu inca o jumatate de frunza.
Se da prin faina (pesmet) ou batut spuma si se aseaza in tigaia incinsa cu ulei. Se prajeste si se scoate pe un prosop de hartie pentru abosoarbtia grasimii acumulate.
Se serveste alaturi de cartofi natur sau dupa gust, cu un pilaf bulgaresc.
Pofta buna!
O reteta propusa de Mariana
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !