Incrediente:
- o varza potrivit de mare
- o cutie de branza topita
- 250 gr. sunca presata
- 5 oua
- sare
- piper
- pesmet sau faina
- ulei pentru prajit.
Mod de preparare
Se opareste varza ca pentru sarmale, se scurge, apoi se taie in doua frunza si se aseaza pe o jumatate de frunza un triunghi de branza topita, apoi se pune urmatoarea frunza, peste ea se aseaza o felie de sunca si se comleteaza cu inca o jumatate de frunza.
Se da prin faina (pesmet) ou batut spuma si se aseaza in tigaia incinsa cu ulei. Se prajeste si se scoate pe un prosop de hartie pentru abosoarbtia grasimii acumulate.
Se serveste alaturi de cartofi natur sau dupa gust, cu un pilaf bulgaresc.
Pofta buna!
O reteta propusa de Mariana
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?