Incrediente:
- o varza potrivit de mare
- o cutie de branza topita
- 250 gr. sunca presata
- 5 oua
- sare
- piper
- pesmet sau faina
- ulei pentru prajit.
Mod de preparare
Se opareste varza ca pentru sarmale, se scurge, apoi se taie in doua frunza si se aseaza pe o jumatate de frunza un triunghi de branza topita, apoi se pune urmatoarea frunza, peste ea se aseaza o felie de sunca si se comleteaza cu inca o jumatate de frunza.
Se da prin faina (pesmet) ou batut spuma si se aseaza in tigaia incinsa cu ulei. Se prajeste si se scoate pe un prosop de hartie pentru abosoarbtia grasimii acumulate.
Se serveste alaturi de cartofi natur sau dupa gust, cu un pilaf bulgaresc.
Pofta buna!
O reteta propusa de Mariana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?