2 - ore
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
Ingrediente
500 g carne macra de vitel
5 linguri de vin alb sec
un cub de unt
o lingurita mustar
sare
piper
cimbru
condimente pentru friptura
2 catei de usturoi
Mod de preparare:
Mod de preparare
Se taie carnea in felii de 1 cm grosime si se bate bine cu ciocanul de snitele. Se unge cu toate ingredientele, mai putin usturoiul care se taie felii. Se acopera cu apa in care s-a pus vinul si se da la cuptor la foc mediu. Se verifica din jumatate in jumatate de ora daca are apa suficienta sa fiarba. Cat de repede este gata depinde de fragezimea carnii.
Se serveste cu cartofi la cuptor si legume gratinate.
O reteta propusa de: sabau arianna (arianna_blue)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară