Friptura de vita la tava

2 - ore
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
Ingrediente
500 g carne macra de vitel
5 linguri de vin alb sec
un cub de unt
o lingurita mustar
sare
piper
cimbru
condimente pentru friptura
2 catei de usturoi
Mod de preparare:
Mod de preparare
Se taie carnea in felii de 1 cm grosime si se bate bine cu ciocanul de snitele. Se unge cu toate ingredientele, mai putin usturoiul care se taie felii. Se acopera cu apa in care s-a pus vinul si se da la cuptor la foc mediu. Se verifica din jumatate in jumatate de ora daca are apa suficienta sa fiarba. Cat de repede este gata depinde de fragezimea carnii.
Se serveste cu cartofi la cuptor si legume gratinate.
O reteta propusa de: sabau arianna (arianna_blue)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare