2 - ore
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
Ingrediente
500 g carne macra de vitel
5 linguri de vin alb sec
un cub de unt
o lingurita mustar
sare
piper
cimbru
condimente pentru friptura
2 catei de usturoi
Mod de preparare:
Mod de preparare
Se taie carnea in felii de 1 cm grosime si se bate bine cu ciocanul de snitele. Se unge cu toate ingredientele, mai putin usturoiul care se taie felii. Se acopera cu apa in care s-a pus vinul si se da la cuptor la foc mediu. Se verifica din jumatate in jumatate de ora daca are apa suficienta sa fiarba. Cat de repede este gata depinde de fragezimea carnii.
Se serveste cu cartofi la cuptor si legume gratinate.
O reteta propusa de: sabau arianna (arianna_blue)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?