Ingrediente:
- 850g.carne de purcel,(cotlet)
- 6 smochine,
- 80g.slanina afumata,
- 1 lingurita de chimen,
- 1 ceapa rosie,
- 1 dl. vin alb,
- 30g.unt,sare,
- piper boabe,
- patrunjel verde;
Mod de preparare:
1.Se spala cotletul , se usuca cu un servet de bucatarie si i se face un orificiu pe mijlocul cotletului cu un cutit ascutit.
2.Se taie slanina cubulete ;2 smochine se taie cubulete ,se amesteca cu slanina si se umple cotletul cu compozitia rezultata.
3.Se zdrobeste chimenul impreuna cu piperul boabe , se amesteca cu 1/2 lingurita sare si se presara carnea cu acest amestec.
4.Se caleste ceapa in unt ,se adauga cotletul si se rumeneste pe toate partile,se pune vinul,patrunjelul verde fin tocat si se calesc impreuna 50 de minute.Se adauga si restul de smochine taiate in sferturi si se mai calesc impreuna inca 20 de minute.Se serveste cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !