Timp de preparare:
80 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 450g.file de porc,
- 150g.cabanos afumat,
- 50g.slaninuta,
- 50g.usturoi,
- sare,
- piper,
- condimente pentru carne de porc,
- 100ml.ulei,
- 1 kg.cartofi,
- 1 ardei gras,
- 1 pahar vin alb;
Mod de preparare:
1.Prin mijlocul fileului de porc se introduce cabanosul,iar prin laterale se impaneaza cu usturoi si slaninuta.Se condimenteaza carnea.
2.Se curata cartofii ,se spala , se taie in sferturi ,se amesteca cu ardeiul taiat felii si se aseaza in tava .
3.Pe acest pat de legume se pune carnea ,se stropeste bine cu ulei si se da la cuptor.Cand s-a rumenit ,se adauga vinul si se lasa pana cand carnea este patrunsa.In timpul frigerii, se stropeste fileul cu zeama din tava.
4.Se taie fileul felii , se aseaza pe un platou ,pe frunze de salata verde si se serveste cu diverse garnituri,muraturi si un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!