IN ACEST ARTICOL:
Este un deliciu pentru seara de Craciun.
Echipa Delly iti ureaza Sarbatori fericite! Daca vrei sa ne contactezi nu ezita sa dai click aici.


Timp de preparare:


80 - min

Dificultate:


redusa

Ingrediente:

  • 450g.file de porc,
  • 150g.cabanos afumat,
  • 50g.slaninuta,
  • 50g.usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • condimente pentru carne de porc,
  • 100ml.ulei,
  • 1 kg.cartofi,
  • 1 ardei gras,
  • 1 pahar vin alb;

Mod de preparare:

1.Prin mijlocul fileului de porc se introduce cabanosul,iar prin laterale se impaneaza cu usturoi si slaninuta.Se condimenteaza carnea.
2.Se curata cartofii ,se spala , se taie in sferturi ,se amesteca cu ardeiul taiat felii si se aseaza in tava .
3.Pe acest pat de legume se pune carnea ,se stropeste bine cu ulei si se da la cuptor.Cand s-a rumenit ,se adauga vinul si se lasa pana cand carnea este patrunsa.In timpul frigerii, se stropeste fileul cu zeama din tava.
4.Se taie fileul felii , se aseaza pe un platou ,pe frunze de salata verde si se serveste cu diverse garnituri,muraturi si un vin alb sec.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri