O poz cu un fel de mancare delicios i noutatea unui ingredient ne starnesc curiozitatea i ne ndreapt mereu spre reete noi. Nu ne mai rmane decat s alegem desertul si vinul care s completeze mancarea i s ne invitm prietenii la mas.

O pozã cu un fel de mancare delicios ºi noutatea unui ingredient ne starnesc curiozitatea ºi ne îndreaptã mereu spre reþete noi. Nu ne mai rãmane decat sã alegem desertul si vinul care sã completeze mancarea ºi sã ne invitãm prietenii la masã.

Ingrediente



4 ouã
500ml lapte
100g zahãr
1 plic zahãr vanilat
100g zahãr pentru caramel
Struguri

Cum preparãm
• Caramelizãm 100g zahãr într-o cratiþã smãlþuitã. Punem pe foc mic, iar dupã ce se topeºte ºi formeazã puþinã spumã, rotim cratiþa pânã se acoperã pereþii. Lãsãm sã se rãceascã.
• Într-un vas, amestecãm ouãle cu zahãrul ºi zahãrul vanilat, bãtând cu telul. Turnãm laptele rece, treptat, amestecând tot timpul.
• Turnãm în cratiþa cu zahãr caramelizat. Bãgãm la cuptor, aºezatã pe o tavã cu apã rece. Coacem 50 minute la foc moderat, pânã se desprinde de margini atunci când o înclinãm. Avem grijã ca apa din tavã sã nu fiarbã. Mai adãugãm din când în când.
• Dupã ce s-a rãcit, tãiem crema cu o formã rotundã. Aºezãm boabe de struguri în cupe ºi punem crema de zahar ars.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului

Servim rece.

2 porþi

Timp de preparare: 20 minue
Timp de coacere: 50 minute

Pentru mai multe preparate, va invitam sa accesati siteul revistei La Cucina, la adresa https://www.lacucina.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri