aluat:1cana si jumatate de apa 1 kg faina,2oua,1pachet margarina unirea,3 linguri otet,drojdie jumatate de pachetel mic(pt.500gr.faina)
umplutura:1/2 branza proaspata,2oua,pesmet,
Mod de preparare:
Se pun intr-un castron apa putin calduta,ouale,drojdia otetul se emesteca pana se dizolva drojdia,apoi se adauga faina nu toata ,pana se face un aluat potrivit.
Se intinde o foaie cam cat un deget de groasa care se acopera cu margarina taiata felii,apoi se ruleaza si se da la frigider cateva ore.
Branza se amesteca cu ouale si cam 3 linguri de pesmet.
Se scoate aluatul de la frigider se intide,se taie in ce forma vreti se umplu si se prajesc la foc potrivit.Umplutura poate fi si cu branza sarata sau carne.
POFTA BUNA
O reteta propusa de: Jarnea Tamara (razboi)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară