aluat:1cana si jumatate de apa 1 kg faina,2oua,1pachet margarina unirea,3 linguri otet,drojdie jumatate de pachetel mic(pt.500gr.faina)
umplutura:1/2 branza proaspata,2oua,pesmet,
Mod de preparare:
Se pun intr-un castron apa putin calduta,ouale,drojdia otetul se emesteca pana se dizolva drojdia,apoi se adauga faina nu toata ,pana se face un aluat potrivit.
Se intinde o foaie cam cat un deget de groasa care se acopera cu margarina taiata felii,apoi se ruleaza si se da la frigider cateva ore.
Branza se amesteca cu ouale si cam 3 linguri de pesmet.
Se scoate aluatul de la frigider se intide,se taie in ce forma vreti se umplu si se prajesc la foc potrivit.Umplutura poate fi si cu branza sarata sau carne.
POFTA BUNA
O reteta propusa de: Jarnea Tamara (razboi)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana