aluat:1cana si jumatate de apa 1 kg faina,2oua,1pachet margarina unirea,3 linguri otet,drojdie jumatate de pachetel mic(pt.500gr.faina)
umplutura:1/2 branza proaspata,2oua,pesmet,
Mod de preparare:
Se pun intr-un castron apa putin calduta,ouale,drojdia otetul se emesteca pana se dizolva drojdia,apoi se adauga faina nu toata ,pana se face un aluat potrivit.
Se intinde o foaie cam cat un deget de groasa care se acopera cu margarina taiata felii,apoi se ruleaza si se da la frigider cateva ore.
Branza se amesteca cu ouale si cam 3 linguri de pesmet.
Se scoate aluatul de la frigider se intide,se taie in ce forma vreti se umplu si se prajesc la foc potrivit.Umplutura poate fi si cu branza sarata sau carne.
POFTA BUNA
O reteta propusa de: Jarnea Tamara (razboi)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?