Ingrediente:
- 100g. mazare dulce congelata,
- 1/2 manunchi de ceapa,
- 1 salata(mijlocul acesteia),
- 200g.file de pastrav afumat,
- putin marar,
- 150g.maioneza,
- 1dl. lapte,
- 4 linguri porumb fiert din conserva,
- sucul de la 1/2 lamaie,
- sare,
- piper alb;
Mod de preparare:
1.In apa sarata clocotita se pune mazarea duce congelata si se fierbe 2-3 minute.Se scurge si se clateste cu apa rece.Ceapa verde se spala si se taie rondele partea alba;din codite , se pun cateva deoparte.Pastravul se taie cubulete.Salata se spala si se rupe in bucati mici.Porumbul de scurge.
2.Mararul se toaca fin,apoi se amesteca cu maioneza,cu laptele, cu sucul de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.
3.Intr-un bol mare se amesteca toate ingredientele cu sosul de maioneza si se repartizeaza in 4 pahare cu picior.Se orneaza fiecare pahar cu cozi de ceapa verde.Cocktail-ul se serveste cu paine neagra sau de secara.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate