Ingrediente:
- 100g. mazare dulce congelata,
- 1/2 manunchi de ceapa,
- 1 salata(mijlocul acesteia),
- 200g.file de pastrav afumat,
- putin marar,
- 150g.maioneza,
- 1dl. lapte,
- 4 linguri porumb fiert din conserva,
- sucul de la 1/2 lamaie,
- sare,
- piper alb;
Mod de preparare:
1.In apa sarata clocotita se pune mazarea duce congelata si se fierbe 2-3 minute.Se scurge si se clateste cu apa rece.Ceapa verde se spala si se taie rondele partea alba;din codite , se pun cateva deoparte.Pastravul se taie cubulete.Salata se spala si se rupe in bucati mici.Porumbul de scurge.
2.Mararul se toaca fin,apoi se amesteca cu maioneza,cu laptele, cu sucul de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.
3.Intr-un bol mare se amesteca toate ingredientele cu sosul de maioneza si se repartizeaza in 4 pahare cu picior.Se orneaza fiecare pahar cu cozi de ceapa verde.Cocktail-ul se serveste cu paine neagra sau de secara.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.
Linie telefonică gratuită pentru servicii medicale, pentru refugiații din Ucraina