Ingrediente crema de zahar ars:
Foi:
- 8 linguri de zahar
- 8 linguri de apa minerala
- 8 linguri de ulei
- 1 lingurita de amoniac
- Faina cat cuprinde (cam tot 8 linguri)
Crema:
- 200 g zahar
- 200g margarina
- 250 ml apa
- 50 g faina
- 15 ml rom
Mod de preparare crema de zahar ars:
Zaharul se caramelizeaza si in momentul in care se formeaza spuma se ia de pe foc pentru cateva minute. Se adauga margarina care se lasa sa se topeasca si 100 ml de apa.
Se lasa sa fiarba la foc mic. Se amesteca apoi bine si faina cu apa. Dupa ce se omogenizeaza zaharul ars cu margarina trebuie sa se adauge apa cu faina si se amesteca pana se ingroasa.
Se obtine o crema moale in care se poate adauga rom.
Foile se coc pe fundul tavii. Se pune o foaie si apoi crema, in functie de cantitatea pregatita.
Pofta buna!
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor