redusa
Ingrediente:
4oua,una cana lapte,una cana ulei,foloseste aceeasi cana pt masurarea ingredientelor,1 plic drojdie uscata dizolvata intr-un strop de apa caliie,150 gr zahar,faina cat cuprinde.nu tre sa fie ca betonul de tare.
Mod de preparare:
Toate cele enumerate mai sus se vor amesteca intr-un castron.Coca obtinuta se va pune intr-un stergar invelita bine iar apoi lasata intr-o galeata cu apa caliie.
Cand a dospit coca se va ridica la suprafata.Nu mai lucrezi cu faina.pe masa presari zahar in loc de faina.zahar cu bob mare.Intinzi coca cu mina de preferinta apoi tai formele cat de mari doresti
cornuletele.
Apoi pui unplutura.Utilizeaza hartie de copt pt zaharul de pe fundul cornuletelor se va topi si sa iti protejezi tava iar urmatoarele ture de cornulete se vor coace pe o alta hartie.Se coc la foc potrivit si se rosesc frumos.Cca 30 min fii cu ochii pe ele sa nu te pacalesti le mai gusti.Pofta buna.Nu uita lucru doar cu zahar in loc de faina.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Motan Emilia (francisca)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.