redusa
Ingrediente:
4oua,una cana lapte,una cana ulei,foloseste aceeasi cana pt masurarea ingredientelor,1 plic drojdie uscata dizolvata intr-un strop de apa caliie,150 gr zahar,faina cat cuprinde.nu tre sa fie ca betonul de tare.
Mod de preparare:
Toate cele enumerate mai sus se vor amesteca intr-un castron.Coca obtinuta se va pune intr-un stergar invelita bine iar apoi lasata intr-o galeata cu apa caliie.
Cand a dospit coca se va ridica la suprafata.Nu mai lucrezi cu faina.pe masa presari zahar in loc de faina.zahar cu bob mare.Intinzi coca cu mina de preferinta apoi tai formele cat de mari doresti
cornuletele.
Apoi pui unplutura.Utilizeaza hartie de copt pt zaharul de pe fundul cornuletelor se va topi si sa iti protejezi tava iar urmatoarele ture de cornulete se vor coace pe o alta hartie.Se coc la foc potrivit si se rosesc frumos.Cca 30 min fii cu ochii pe ele sa nu te pacalesti le mai gusti.Pofta buna.Nu uita lucru doar cu zahar in loc de faina.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Motan Emilia (francisca)
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?