redusa
Ingrediente:
4oua,una cana lapte,una cana ulei,foloseste aceeasi cana pt masurarea ingredientelor,1 plic drojdie uscata dizolvata intr-un strop de apa caliie,150 gr zahar,faina cat cuprinde.nu tre sa fie ca betonul de tare.
Mod de preparare:
Toate cele enumerate mai sus se vor amesteca intr-un castron.Coca obtinuta se va pune intr-un stergar invelita bine iar apoi lasata intr-o galeata cu apa caliie.
Cand a dospit coca se va ridica la suprafata.Nu mai lucrezi cu faina.pe masa presari zahar in loc de faina.zahar cu bob mare.Intinzi coca cu mina de preferinta apoi tai formele cat de mari doresti
cornuletele.
Apoi pui unplutura.Utilizeaza hartie de copt pt zaharul de pe fundul cornuletelor se va topi si sa iti protejezi tava iar urmatoarele ture de cornulete se vor coace pe o alta hartie.Se coc la foc potrivit si se rosesc frumos.Cca 30 min fii cu ochii pe ele sa nu te pacalesti le mai gusti.Pofta buna.Nu uita lucru doar cu zahar in loc de faina.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Motan Emilia (francisca)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana