redusa
Ingrediente:
4oua,una cana lapte,una cana ulei,foloseste aceeasi cana pt masurarea ingredientelor,1 plic drojdie uscata dizolvata intr-un strop de apa caliie,150 gr zahar,faina cat cuprinde.nu tre sa fie ca betonul de tare.
Mod de preparare:
Toate cele enumerate mai sus se vor amesteca intr-un castron.Coca obtinuta se va pune intr-un stergar invelita bine iar apoi lasata intr-o galeata cu apa caliie.
Cand a dospit coca se va ridica la suprafata.Nu mai lucrezi cu faina.pe masa presari zahar in loc de faina.zahar cu bob mare.Intinzi coca cu mina de preferinta apoi tai formele cat de mari doresti
cornuletele.
Apoi pui unplutura.Utilizeaza hartie de copt pt zaharul de pe fundul cornuletelor se va topi si sa iti protejezi tava iar urmatoarele ture de cornulete se vor coace pe o alta hartie.Se coc la foc potrivit si se rosesc frumos.Cca 30 min fii cu ochii pe ele sa nu te pacalesti le mai gusti.Pofta buna.Nu uita lucru doar cu zahar in loc de faina.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Motan Emilia (francisca)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară