30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- faina
- un praf de sare
- un cubulet de drojdie
- 1 pahar de apa minerala
Mod de preparare:
Se cerne faina,se face o adancitura in care se toarna drojdia topita in apa calduta,praful de sare si incepeti si amestecati,apoi treptat adaugati apa minerala si framantati coca pana devine un aluat omogen.
Se intinde coca,se fac rondele cu un pahar si se lasa la crescut 10 minute dupa care se prajesc in grasime incinsa.Dupa scoaterea din cratita cu o seringa sterila plina cu gem incepeti sa le umpleti pe fiecare in parte si cu o sita presarati deasupra zahar praf cu vanilin.
Sunt delicioase.
O reteta propusa de: Argentina Manu (manu_argentina2000)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?