Ingrediente crema de zahar ars:
Foi:
- 8 linguri de zahar
- 8 linguri de apa minerala
- 8 linguri de ulei
- 1 lingurita de amoniac
- Faina cat cuprinde (cam tot 8 linguri)
Crema:
- 200 g zahar
- 200g margarina
- 250 ml apa
- 50 g faina
- 15 ml rom
Mod de preparare crema de zahar ars:
Zaharul se caramelizeaza si in momentul in care se formeaza spuma se ia de pe foc pentru cateva minute. Se adauga margarina care se lasa sa se topeasca si 100 ml de apa.
Se lasa sa fiarba la foc mic. Se amesteca apoi bine si faina cu apa. Dupa ce se omogenizeaza zaharul ars cu margarina trebuie sa se adauge apa cu faina si se amesteca pana se ingroasa.
Se obtine o crema moale in care se poate adauga rom.
Foile se coc pe fundul tavii. Se pune o foaie si apoi crema, in functie de cantitatea pregatita.
Pofta buna!
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !