Timp de preparare:
1ora
Dificultate:
medie
Ingrediente:
Blat
6 oua
7 linguri zahar
4 linguri apa
6 linguri ulei
9 linguri faina
1/2 pachet praf de copt
cele 7 linguri de zahar cu apa se fierb pana se face un sirop(se pune rece peste oua)
Crema
200gr margarina (unirea)
200gr zahar
400gr branza dulce (2 pachete)
1 lamaie,coaja si zeama.
Mod de preparare:
Blatul se face ca si un pandispan care se pune intr-o tava mai mare pentru a iesi subtire,dupa ce sa racit se taie pe din doua.
Zaharul si margarina de la crema se freaca pana se omogenizeaza apoi se pune branza dulce ,coaja de lamaie si zeama .Zeama de lamaie se pune dupa gust dar e mai bine sa fie putin acrisoara.Pofta buna
O reteta propusa de: Stanciu Daniela Elena (danna_stanciu2005)
5 preparate culinare al căror nume a fost inspirat de femei celebre

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili