30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 8 oua
- 400 gr branza sarata
- 1-2 ardei grasi rosii
- 300 gr maioneza,
- sare, piper
Mod de preparare:
Ouale se fierb tari, apoi se curata si se dau pe razatoarea mica, branza la fel se rade marunt iar ardeiul gras se taie cubulete.
Intr-un castron se aseaza straturi alternatice de branza, ardei, oua, maioneza(consimentata cu sare si piper), pana se termina ingredientele, iar desupra sa fie un strat de maioneza.
Se decoreaza dupa preferinta si se pastreaza la rece.
Pofta buna !
O reteta propusa de: Costan Adina (adinutza)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse