- 1 kg crap
- 5 linguri de bulion
- ulei
- 1 kg de cartofi
- ½ kg de ceapa
- 150 ml vin
- ½ kg de ardei grasi
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare
Dupa ce se curata bine pestele si se da cu sare se prajeste pe jumatate in ulei. Se scoate si in acelasi ulei se prajesc pe rand cartofii taiati in cubulete, apoi ardeii taiati in felii mici si la sfarsit ceapa taiata si ea marunt. Peste ceapa se adauga si bulionul.
Intr-o tava putin unsa cu ulei se pun cartofii si ardeii. Peste acestea se adauga ceapa si pestele. Se adauga sare, cimbru si piper dupa gust. Se baga la cuptor si se tine pana cand scade sosul. Inainte de a baga pestele la cuptor il poti stropi cu putin vin.
Pofta buna!
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!