- 1 kg crap
- 5 linguri de bulion
- ulei
- 1 kg de cartofi
- ½ kg de ceapa
- 150 ml vin
- ½ kg de ardei grasi
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare
Dupa ce se curata bine pestele si se da cu sare se prajeste pe jumatate in ulei. Se scoate si in acelasi ulei se prajesc pe rand cartofii taiati in cubulete, apoi ardeii taiati in felii mici si la sfarsit ceapa taiata si ea marunt. Peste ceapa se adauga si bulionul.
Intr-o tava putin unsa cu ulei se pun cartofii si ardeii. Peste acestea se adauga ceapa si pestele. Se adauga sare, cimbru si piper dupa gust. Se baga la cuptor si se tine pana cand scade sosul. Inainte de a baga pestele la cuptor il poti stropi cu putin vin.
Pofta buna!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?