10 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
salata verde, nu prea batrana, ulei de masline sau de care aveti, doi castraveti cruzi de tot, cateva fire de ceapa, sare, piper
Mod de preparare:
Secretul sta in faptul ca pregatiti mai inainte vinegreta, la o lingura de ulei trei de otet, vi se pare la final prea acra, mai puneti putina apa, dar de la inceput puneti putina miere sau zahar.
Salata sa fie din cea creata, nu se vestejeste atat de usor ca aceea clasica. In unele zone se numeste marula, din lb turca, unde marul inseamna laptuci, pt ca, deja stiti, salata este num ele unei mancari, deci o salata de salata verde, in care taiati si doi-trei castraveciori cruzi si firele de ceapa.
Pastrati foile de ceapa si amestecati-le energic cu 4 oua proapspete, din care faceti apoi o minunata omleta, pe care o mancati cu paine prajita si cu salata creata.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ionescu Natalia (ionescu natalia)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă