10 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
salata verde, nu prea batrana, ulei de masline sau de care aveti, doi castraveti cruzi de tot, cateva fire de ceapa, sare, piper
Mod de preparare:
Secretul sta in faptul ca pregatiti mai inainte vinegreta, la o lingura de ulei trei de otet, vi se pare la final prea acra, mai puneti putina apa, dar de la inceput puneti putina miere sau zahar.
Salata sa fie din cea creata, nu se vestejeste atat de usor ca aceea clasica. In unele zone se numeste marula, din lb turca, unde marul inseamna laptuci, pt ca, deja stiti, salata este num ele unei mancari, deci o salata de salata verde, in care taiati si doi-trei castraveciori cruzi si firele de ceapa.
Pastrati foile de ceapa si amestecati-le energic cu 4 oua proapspete, din care faceti apoi o minunata omleta, pe care o mancati cu paine prajita si cu salata creata.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ionescu Natalia (ionescu natalia)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana