- 3 oua
- 100 g de zahar
- 50 g unt
- 150 g ciocolata
- Zahar vanilat
- frisca
- fructe
- 50 g faina
Mod de preparare
Vanilia se amesteca bine cu 3 galbenusuri si cu 100 de grame de zahar. Dupa aproximativ 25 de minute ar trebui sa obtii o crema. Se adauga untul frecat si el bine in prealabil, ciocolata dizolvata in putina apa si faina.
Albusurile se bat spuma si se adauga peste compozitie. Se unge o tava si apoi se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia si se baga la cuptor la foc potrivit aproximativ jumatate de ora.
Se poate decora cu frisca, ciocolata si fructe.
Pofta dulce!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana