- 3 oua
- 100 g de zahar
- 50 g unt
- 150 g ciocolata
- Zahar vanilat
- frisca
- fructe
- 50 g faina
Mod de preparare
Vanilia se amesteca bine cu 3 galbenusuri si cu 100 de grame de zahar. Dupa aproximativ 25 de minute ar trebui sa obtii o crema. Se adauga untul frecat si el bine in prealabil, ciocolata dizolvata in putina apa si faina.
Albusurile se bat spuma si se adauga peste compozitie. Se unge o tava si apoi se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia si se baga la cuptor la foc potrivit aproximativ jumatate de ora.
Se poate decora cu frisca, ciocolata si fructe.
Pofta dulce!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară