- 3 oua
- 100 g de zahar
- 50 g unt
- 150 g ciocolata
- Zahar vanilat
- frisca
- fructe
- 50 g faina
Mod de preparare
Vanilia se amesteca bine cu 3 galbenusuri si cu 100 de grame de zahar. Dupa aproximativ 25 de minute ar trebui sa obtii o crema. Se adauga untul frecat si el bine in prealabil, ciocolata dizolvata in putina apa si faina.
Albusurile se bat spuma si se adauga peste compozitie. Se unge o tava si apoi se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia si se baga la cuptor la foc potrivit aproximativ jumatate de ora.
Se poate decora cu frisca, ciocolata si fructe.
Pofta dulce!
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!