Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 100g.ciuperci
- 2dl.vin alb
- 4 oua fierte
- 1 dl.ulei
- 20g.mustar
- 3g.piper alb proaspat macinat
- 1 lamaie
- 3cl. miere
- 150g. scoici(din conserva)
- 150g.raci(din conserva)
- 1/2 capatana de salata verde
- sare
Mod de preparare:
Ciupercile se taie cubulete si se calesc in vinul alb pana se inmoaie, apoi se srtrecoara si se lasa sa se raceasca.
Galbenusurile de ou fiert se zdrobesc cu furculita intr-un bol de portelan.Punem peste galbenusurile zdrobite uleiul,mustarul, piperul macinat, sare, sucul de la o lamaie, mierea si amestecam bine pana cand compozitia devine omogena.Incorporam in aceasta compozitie ciupercile calite, scoicile , racii, albusurile de ou fiert taiate cubulete si salata verde rupta in bucati mici.
Pana la servire, se tine in frigider.Insotim salata de un vin alb sec.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară