Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 100g.ciuperci
- 2dl.vin alb
- 4 oua fierte
- 1 dl.ulei
- 20g.mustar
- 3g.piper alb proaspat macinat
- 1 lamaie
- 3cl. miere
- 150g. scoici(din conserva)
- 150g.raci(din conserva)
- 1/2 capatana de salata verde
- sare
Mod de preparare:
Ciupercile se taie cubulete si se calesc in vinul alb pana se inmoaie, apoi se srtrecoara si se lasa sa se raceasca.
Galbenusurile de ou fiert se zdrobesc cu furculita intr-un bol de portelan.Punem peste galbenusurile zdrobite uleiul,mustarul, piperul macinat, sare, sucul de la o lamaie, mierea si amestecam bine pana cand compozitia devine omogena.Incorporam in aceasta compozitie ciupercile calite, scoicile , racii, albusurile de ou fiert taiate cubulete si salata verde rupta in bucati mici.
Pana la servire, se tine in frigider.Insotim salata de un vin alb sec.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă