Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
PT. BLAT: 6 albusuri
200 g zahar
200 g nuca(rajnita)
2 linguri de faina(cu varf)
Crema: 6 galbenusuri
200 g zahar
2 linguri de cacao
1 pachet de margarina
Mod de preparare:
Blatul.Albusurile sebat spuma, se adauga zaharul, se amesteca pana se topeste apoi se pune nuca si faina.se coace la 180 grade.
Crema.Se amesteca zaharul cu galbenusurile pana se topeste si apoi se pune cacao.Se pune pe baie de abur si se fierbe pana se ingroasa.
Se da jos de pe focsi se pune margarina putin cate putin si se amesteca pana devine spumoasa. Se pune crema peste blat si frisca peste crema si se presara nuca peste frisca.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Toma Crenguta (toma)
Regina Maria
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- cacao
- dulciuri rapide
- margarina
- nuca
- oua
- prajitura
- regina Maria
- zahar
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie