Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
PT. BLAT: 6 albusuri
200 g zahar
200 g nuca(rajnita)
2 linguri de faina(cu varf)
Crema: 6 galbenusuri
200 g zahar
2 linguri de cacao
1 pachet de margarina
Mod de preparare:
Blatul.Albusurile sebat spuma, se adauga zaharul, se amesteca pana se topeste apoi se pune nuca si faina.se coace la 180 grade.
Crema.Se amesteca zaharul cu galbenusurile pana se topeste si apoi se pune cacao.Se pune pe baie de abur si se fierbe pana se ingroasa.
Se da jos de pe focsi se pune margarina putin cate putin si se amesteca pana devine spumoasa. Se pune crema peste blat si frisca peste crema si se presara nuca peste frisca.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Toma Crenguta (toma)
Regina Maria

- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- cacao
- dulciuri rapide
- margarina
- nuca
- oua
- prajitura
- regina Maria
- zahar
Vizionare placuta
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.