Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
PT. BLAT: 6 albusuri
200 g zahar
200 g nuca(rajnita)
2 linguri de faina(cu varf)
Crema: 6 galbenusuri
200 g zahar
2 linguri de cacao
1 pachet de margarina
Mod de preparare:
Blatul.Albusurile sebat spuma, se adauga zaharul, se amesteca pana se topeste apoi se pune nuca si faina.se coace la 180 grade.
Crema.Se amesteca zaharul cu galbenusurile pana se topeste si apoi se pune cacao.Se pune pe baie de abur si se fierbe pana se ingroasa.
Se da jos de pe focsi se pune margarina putin cate putin si se amesteca pana devine spumoasa. Se pune crema peste blat si frisca peste crema si se presara nuca peste frisca.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Toma Crenguta (toma)
Regina Maria

- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- cacao
- dulciuri rapide
- margarina
- nuca
- oua
- prajitura
- regina Maria
- zahar
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare