IN ACEST ARTICOL:
O prajitura foarte gustoasa.

Timp de preparare:

40 - min

Dificultate:

medie

Ingrediente:

PT. BLAT: 6 albusuri
200 g zahar
200 g nuca(rajnita)
2 linguri de faina(cu varf)
Crema: 6 galbenusuri
200 g zahar
2 linguri de cacao
1 pachet de margarina

Mod de preparare:

Blatul.Albusurile sebat spuma, se adauga zaharul, se amesteca pana se topeste apoi se pune nuca si faina.se coace la 180 grade.
Crema.Se amesteca zaharul cu galbenusurile pana se topeste si apoi se pune cacao.Se pune pe baie de abur si se fierbe pana se ingroasa.
Se da jos de pe focsi se pune margarina putin cate putin si se amesteca pana devine spumoasa. Se pune crema peste blat si frisca peste crema si se presara nuca peste frisca.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Toma Crenguta (toma)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri