Regina Maria

12:03, 4 Martie 2008 publicat în Retete culinare

O prajitura foarte gustoasa.

Timp de preparare:

40 - min

Dificultate:

medie

Ingrediente:

PT. BLAT: 6 albusuri
200 g zahar
200 g nuca(rajnita)
2 linguri de faina(cu varf)
Crema: 6 galbenusuri
200 g zahar
2 linguri de cacao
1 pachet de margarina

Mod de preparare:

Blatul.Albusurile sebat spuma, se adauga zaharul, se amesteca pana se topeste apoi se pune nuca si faina.se coace la 180 grade.
Crema.Se amesteca zaharul cu galbenusurile pana se topeste si apoi se pune cacao.Se pune pe baie de abur si se fierbe pana se ingroasa.
Se da jos de pe focsi se pune margarina putin cate putin si se amesteca pana devine spumoasa. Se pune crema peste blat si frisca peste crema si se presara nuca peste frisca.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Toma Crenguta (toma)

Citeste si:
Smarties devine primul brand internațional de dulciuri care...
Smarties devine primul brand...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri