IN ACEST ARTICOL:
Ce parere ai de costita cu ou?

Ingrediente:

  • ciuperci 1 kg
  • ulei 25 g
  • costita afumata 50 g
  • oua 2 buc
  • usturoi 30 g
  • verdeata 1 leg
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Se curata ciupercile, se taie cozile, se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor. Cand sunt aproape gata, se scoate tava din cuptor si se asaza pe fiecare ciuperca o feliuta de costita afumata, peste care se toarna 1-2 lingurite de ou batut bine, amestecate cu sare si piper si se da tava din nou la cuptor.
Dupa ce ciupercile sunt fripte, se asaza pe un platou, se toarna pe deasupra mujdei de usturoi si se presara cu verdeata tocata

O reteta propusa de: Chiriac Catalina (kata0587)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri