Ingrediente:
- ciuperci 1 kg
- ulei 25 g
- costita afumata 50 g
- oua 2 buc
- usturoi 30 g
- verdeata 1 leg
- piper
- sare
Mod de preparare:
Se curata ciupercile, se taie cozile, se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor. Cand sunt aproape gata, se scoate tava din cuptor si se asaza pe fiecare ciuperca o feliuta de costita afumata, peste care se toarna 1-2 lingurite de ou batut bine, amestecate cu sare si piper si se da tava din nou la cuptor.
Dupa ce ciupercile sunt fripte, se asaza pe un platou, se toarna pe deasupra mujdei de usturoi si se presara cu verdeata tocata
O reteta propusa de: Chiriac Catalina (kata0587)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară