Ingrediente:
- ciuperci 1 kg
- ulei 25 g
- costita afumata 50 g
- oua 2 buc
- usturoi 30 g
- verdeata 1 leg
- piper
- sare
Mod de preparare:
Se curata ciupercile, se taie cozile, se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor. Cand sunt aproape gata, se scoate tava din cuptor si se asaza pe fiecare ciuperca o feliuta de costita afumata, peste care se toarna 1-2 lingurite de ou batut bine, amestecate cu sare si piper si se da tava din nou la cuptor.
Dupa ce ciupercile sunt fripte, se asaza pe un platou, se toarna pe deasupra mujdei de usturoi si se presara cu verdeata tocata
O reteta propusa de: Chiriac Catalina (kata0587)
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!