Ingrediente:
- ciuperci 1 kg
- ulei 25 g
- costita afumata 50 g
- oua 2 buc
- usturoi 30 g
- verdeata 1 leg
- piper
- sare
Mod de preparare:
Se curata ciupercile, se taie cozile, se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor. Cand sunt aproape gata, se scoate tava din cuptor si se asaza pe fiecare ciuperca o feliuta de costita afumata, peste care se toarna 1-2 lingurite de ou batut bine, amestecate cu sare si piper si se da tava din nou la cuptor.
Dupa ce ciupercile sunt fripte, se asaza pe un platou, se toarna pe deasupra mujdei de usturoi si se presara cu verdeata tocata
O reteta propusa de: Chiriac Catalina (kata0587)
Pune tusea la colț cu Imunotus

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?