Este un preparat usor de realizat si foarte gustos.
Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

(pentru 4 persoane):
8 foi de gelatina incolora
200g.iaurt
200g.smantana
1 lingura de marar tocat
1 lingura de patrunjel tocat
sare
piper proaspat macinat
suc de lamaie
100ml. supa de peste(din cubulet)
500g. raci (creveti) din conserva
Pentru salata:
1 capatana de salata verde
4 linguri de ulei de masline
suc de lamaie
4 rosii mici(coktail)

Mod de preparare:

1Gelatina se inmoaie in apa rece.O forma de chec se clateste cu apa rece , apoi o captusim cu folie de aluminiu.Iaurtul se amesteca cu smantana ,mararul si patrunjelul.Se sareaza, pipereaza si i se da gust cu suc de lamaie.
2.gelatina inmuiata se amesteca cu supa de peste ,se lasa sa dea un clocot, se ia de pe foc si amestecam cu 3 linguri din compozitia de iaurt, apoi amestecam cu tot iaurtul.
3.Racii(crevetii) se scurg de sucul din conserva;cativa se pun deoparte pentru ornat.Restul ii punem in compozitia de iaurt.Acoperim cu folie si punem le rece , pentru o noapte, in frigider.
4.Salata se spala , se scurge de apa si o rupem in bucati.Din uleiul de masline ,sucul de lamaie ,sare si piper preparam un sos.
5.Pe un platou oval se aseaza feliile de terina -pe mijloc- , de jur imprejur asezam salata si racii pusi deoparte si stropim cu sos.Insotim preparatul de un vin alb sec.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri