Timp de preparare:
20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 3 linguri ulei,
- 1 salata (capatana),
- 400g. carne de vita macinata,
- sare,
- 1 ardei iute,
- zahar,
- 20g. ghimbir ras,
- sucul si coaja unei lamai verzi,
- 1 castravete,
- 2 cepe,
- piper proaspat macinat,
- 1 mango,
- 2 linguri alune de pamant prajite,
- 2 linguri suc de lamaie, 2 linguri sos de soia(incolor);
Mod de preparare:
1.Carnea tocata se frige , se adauga ardeiul iute taiat rotocoale(fara seminte ), ghimbirul ras, ceapa tocata fin, apoi se sareaza.
2.Pulpa de mango se taie cubulete.Castravetele se taie in doua , apoi pulpa i se taie felii.
3.Salata se spala, se rupe in bucati.Se amesteca cu toate ingredientele;carnea tocata, castravetele si mango.
4.Sucul si coaja de lamaie se amesteca cu sosul de soia , 2 linguri de ulei, sucul unei lamai obisnuite si zaharul.Se sareaza, pipereaza si se amesteca cu legumele.Se aseaza salata in salatiera si se presara deasupra alune .
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Va recomandam si retetele:
Cum sa alegi painea
Sardinele si acizii omega 3
Inghetata cu branza de vaci
Crema de morcovi
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară