65 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
8 cotlete de porc,
200 g.smochine,
150 g.cascaval afumat,
1dl. vin alb sec,
200g. tortellini,
2 rosii,
1 pahar de arpagic tocat fin,
1/2 dl. frisca pentru gatit,
1dl.ulei,
amestec de condimente pentru carne de porc;
Mod de preparare:
1.Cotletele se freaca pe ambele parti cu condimente si se frig in putin ulei fierbinte.
2.Intre timp, smochinele se taie in doua si se fierb in vin.
3.Tortellini se fierb in apa sarata si se scurg bine.
4.Pe o tava , se aseaza cotletele de porc;peste fiecare bucata se pune cate o jumatate de smochina , peste care asezam felii de cascaval afumat.Se pune tava in cuptorul preincalzit si frigem pana cascavalul se rumeneste.
5.Tortellini se amesteca cu frisca de gatit , cu arpagicul tocat si rosiile taiate cubulete.Le servim langa cotlete.Desigur , vinul alb se potriveste foarte bine cu acest preparat.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Va recomandam si retetele:
Omleta cu mezeluri
Omleta indiana
Fulgi de ou
Pizza speciala
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare