Multa lume evita painea din diverse motive, unii au renuntat la carbohidrati, altii la gluten. Ei bine, iata o veste buna: poti manca sandvisuri delicioase si fara paine.

SANDVIS CU VINETE SI HUMUS

Ingrediente necesare pentru sandvis cu vinete: 2 felii de vinete, 2-3 linguri de humus, cateva seminte de rodie, cateva frunze de patrunjel, 2 felii de avocado.

Cum se preparara sandvis cu vinete si humus: Feliile de vinete se pun pe grill si se rumenesc. Se lasa sa se raceasca, iar apoi se asambleaza sandvisul. Pe o felie de vanata se intinde humusul amestecat cu patrunjel si semintele de rodie. Se aseaza apoi feliile de avocada si se inchide sandvisul cu cealalta felie de vanata.

Sursa foto Shutterstock sandvis cu vinete si hummus

SANDVIS CU ARDEI KAPIA SI CURCAN

Ingrediente necesare pentru sandvis cu ardei kapia si curcan: 1 ardei kapia maricel, 2 felii de sunca de curcan sau piept de curcan pe grill, o felie de branza, cateva felii de avocado.

Cum se prepara sandvis cu ardei kapia si curcan: Se taie ardeiul pe jumatate, pe lungime. Se indeparteaza semintele si cotorul. Apoi incepi sa asamblez sandvisul: o felie de ardei, o felie de sunca de curcan, branza, sunca de curcand, avocado si felia de ardei. Se mananca de loc sau se impacheteaza frumos si se ia geanta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sursa foto Shutterstock sandvis ardei

SANDVIS CU CASTRAVETE SI SALATA DE TON:

Ingrediente necesare pentru sandvis cu castravete si salata de ton: 1 castravete cornison maricel, 1 conserva de ton, 1 avocado, 1 lingura de maioneza, zeama de lamaie, busuioc

Cum se preparara sandvis cu castravete si salata de ton: Castravetele se taie in doua jumatati, pe lungime. Se scobeste miezul, cu ajutorul unei lingurite. Intr-o bol, prepara salata de ton. Amesteca tonul cu miezul de castravete, avocado, maioneza, busuioc si zeama de lamaie. Intinde salata de ton pe o felie castravete, iar cu cealalta inchide sandvisul. Ar putea fi cel mai fresh lucru pe care l-ai mancat vreodata.

Sursa foto Shutterstock sandvis cu avocado si ton

Sosuri de pus pe sanvisuri:

PESTO - Cum sa faci pesto la tine acasa

GUACAMOLE - Reteta guacamole

TZATIKI - Reteta sos tzatiki

SOS DE USTUROI CU MENTTA - Reteta sos de usturoi cu menta

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri