Pesto, cel mai sos dintre sosuri. Sosul pe care il mananci simplu, cu paine, cu branzeturi, cu fripturi, cu peste, cu alte legume, cu pesto din nou, cu ce vrei tu. Orice varianta ai alege, noi te avertizam ca da dependenta!

Dificultate: redusa

Ingrediente si mod de preparare sos pesto: O legatura maricica de busuioc, un catel de usturoi, cam 75- 125 ml ulei masline, 50 gr parmezan, o lingura muguri de pin, 2 linguri zeama de lamaie( optional), un praf de sare. Toate in robotul de bucatarie, mixam pana devine pasta si apoi il pastram in borcan la frigider cam 3 luni.

Citeste si:
5 Ceaiuri medicinale pentru bolnavii de DIABET
5 Ceaiuri medicinale pentru...

Aceasta reteta a fost oferita de blogul luckycake.ro

Citeste si:
Beneficiile uleiului de măsline asupra pielii
Beneficiile uleiului de...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri