21 Ianuarie 2015 publicat în Retete culinare 26 share-uri

Pesto, cel mai sos dintre sosuri. Sosul pe care il mananci simplu, cu paine, cu branzeturi, cu fripturi, cu peste, cu alte legume, cu pesto din nou, cu ce vrei tu. Orice varianta ai alege, noi te avertizam ca da dependenta!

Dificultate: redusa

Ingrediente si mod de preparare sos pesto: O legatura maricica de busuioc, un catel de usturoi, cam 75- 125 ml ulei masline, 50 gr parmezan, o lingura muguri de pin, 2 linguri zeama de lamaie( optional), un praf de sare. Toate in robotul de bucatarie, mixam pana devine pasta si apoi il pastram in borcan la frigider cam 3 luni.

Aceasta reteta a fost oferita de blogul luckycake.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri