Dificultate: redusa
Ingrediente si mod de preparare sos pesto: O legatura maricica de busuioc, un catel de usturoi, cam 75- 125 ml ulei masline, 50 gr parmezan, o lingura muguri de pin, 2 linguri zeama de lamaie( optional), un praf de sare. Toate in robotul de bucatarie, mixam pana devine pasta si apoi il pastram in borcan la frigider cam 3 luni.
Aceasta reteta a fost oferita de blogul luckycake.ro
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.