Pesto, cel mai sos dintre sosuri. Sosul pe care il mananci simplu, cu paine, cu branzeturi, cu fripturi, cu peste, cu alte legume, cu pesto din nou, cu ce vrei tu. Orice varianta ai alege, noi te avertizam ca da dependenta!

Dificultate: redusa

Ingrediente si mod de preparare sos pesto: O legatura maricica de busuioc, un catel de usturoi, cam 75- 125 ml ulei masline, 50 gr parmezan, o lingura muguri de pin, 2 linguri zeama de lamaie( optional), un praf de sare. Toate in robotul de bucatarie, mixam pana devine pasta si apoi il pastram in borcan la frigider cam 3 luni.

sos pesto

Aceasta reteta a fost oferita de blogul luckycake.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum sa faci sos pesto?.