Doamnelor si domnilor, va introducem regele sosurilor, mereu fresh, primul care dispare de pe orice masa, guacamole! Un bol de guacamole, poate face oricine. Din fericire, reteta perfecta este reteta pe care o faceti de fiecare data adaugand ingredientele favorite. Cheia este sa folositi ingrediente top-notch!

Sa pregatesti guacamole perfect sunt doar 2 reguli. Prima: foloseste ingrediente fresh. A doua, raportul dintre ingrediente sa fie echilibrat. Cu toate astea in minte, sa incepem treaba.

In primul rand avem nevoie de 2 avocado bine copti. Curatati si facuti cubulete. Intr-un bol, pisam avocodo cu o furculita sau, daca e mai simplu si la indemna, il mixam in blender. Dupa ce am terminat operatiunea aceasta, tocam marunt 1/2 de ceapa rosie (mai mica), 1/2 rosie, un ardei iute si cateva frunze de coriandru si amestecam cu piureul de avocado. Adaugam zeama de la o lamaie, sare si piper, dupa gust, optional pudra de chimen si amestecam bine totul. Servim rece cu chipsuri, intins pe paine prajita, la friptura sau la peste.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum se face guacamole.