Suc de morcovi, mere si citrice
- Pentru aprox 800-1000 ml suc (depinde de marimea fructelor)
- 2 morcovi mari
- 4 mere potrivite
- 2 portocale
- 3 clementine
- 1/2 lingurita pudra de ghimbir (de preferat ghimbir proaspat, dar eu nu am avut)
Mod de preparare suc de morcovi, mere si citrice:
Spalam bine toate fructele. Portocalele si clementinele le decojim. Morcovii se pot lasa si cu coaja, spalati foarte bine, eu i-am curatat totusi si cand i-am bagat in storcator i-am taiat bucati. Merele le lasam intregi si cu coaja. Le bagam pe rand in storcatorul de fructe. La sfarsit adaugam pudra de ghimbir si amestecam.
Turnam apoi in pahare si il bem asa proaspat. Nu faceti decat atat cat credeti ca consumati deoarece sucul isi pierde din proprietati daca e tinut pana a doua zi.
O reteta recomandata de blogul https://timeaioo.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?