Daca vreti sa va impresionati musafirii incercati acest preparat savuros! Se poate prepara cu orice fel de carne (pui, vita, porc sau vanat). Potrivit pentru orice ocazie!
Bagam cratita la cuptor, la 180 grade, cuptor preincalzit pentru 30 minute sau pana ce capacul de paine se rumeneste frumos. Daca vreti sa faceti cateva decoratiuni din aluatul ramas, nu le adaugati pe capac decat dupa ce aceasta s-a umflat in cuptor. cand vedeti ca s-a bombat, deschideti usa cuptorului, adaugati decoaratiunile si inchideti repede usa cuptorului.
Il prezentati la masa cu tot cu capacelul de paine rumenit pe care il taiati in fata musafirilor.
Capacul are un gust absolut delicios asa ca poate fi servit alaturi de mancarica.
Putem pregati in acest fel orice tip de carne: vita, porc, miel, oaie, iepure, curcan, vanat, etc.
Va doresc pofta buna!!
O reteta propusa de: Anca Jugravu (mysweetbu)
Garbo
Ultima actualizare: 10 Iunie 2015 @ 06:06
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară