Reteta boiereasca: pui sub capac de paine

Il prezentati la masa cu tot cu capacelul de paine rumenit pe care il taiati in fata musafirilor.
Capacul are un gust absolut delicios asa ca poate fi servit alaturi de mancarica.
Putem pregati in acest fel orice tip de carne: vita, porc, miel, oaie, iepure, curcan, vanat, etc.
Va doresc pofta buna!!
O reteta propusa de: Anca Jugravu (mysweetbu)
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- ardei iute
- ciuperci
- drojdie
- faina
- frunze de dafin
- masline
- paine
- pui la cuptor
- pulpe de pui
- reteta boiereasca
- retete boieresti
- rosii
- usturoi
- vin alb
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!