Daca vreti sa va impresionati musafirii incercati acest preparat savuros! Se poate prepara cu orice fel de carne (pui, vita, porc sau vanat). Potrivit pentru orice ocazie!
Bagam cratita la cuptor, la 180 grade, cuptor preincalzit pentru 30 minute sau pana ce capacul de paine se rumeneste frumos. Daca vreti sa faceti cateva decoratiuni din aluatul ramas, nu le adaugati pe capac decat dupa ce aceasta s-a umflat in cuptor. cand vedeti ca s-a bombat, deschideti usa cuptorului, adaugati decoaratiunile si inchideti repede usa cuptorului.
Il prezentati la masa cu tot cu capacelul de paine rumenit pe care il taiati in fata musafirilor.
Capacul are un gust absolut delicios asa ca poate fi servit alaturi de mancarica.
Putem pregati in acest fel orice tip de carne: vita, porc, miel, oaie, iepure, curcan, vanat, etc.
Va doresc pofta buna!!
O reteta propusa de: Anca Jugravu (mysweetbu)
Garbo
Ultima actualizare: 10 Iunie 2015 @ 06:06
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro