12:06, 17 Iunie 2015 publicat în Retete culinare

Imagineaza-ti un bol cu toate legumele din gradina. Adauga putina branza si ai cel mai usor si sanatos pranz. Chiar si cina!

Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de legume de sezon:

4 rosii( 2 rosii+2 galbene), 4 castraveti, 4 cepe mari verzi sau 2 de apa rosii, 12 buchetele mici de conopida, usturoi, un mar dulce-acrisor ras pe razatoarea mare, 4 morcovi mici, 2 ardei grasi mici, 1 gogosar,1 ardei kapia, cimbru, marar, patrunjel, busuioc, otet, ulei, sare, piper, 1 lingura mare cu maioneza,1/2 lamaie stoarsa,100gr. telemea la alegere,100gr. branza de burduf la alegere.

Citeste si:
Merită să le încerci: 6 preparate delicioase specifice bucătăriei...
Merită să le încerci: 6...

Sursa foto Shuttestock salata cu legume de sezon

Mod de preparare salata de legume de sezon

Citeste si:
5 Tratamente NATURISTE care te ajută să scapi de PARAZIȚI
5 Tratamente NATURISTE care...

Se taie in forme diferite toate legumele/fructele, se amesteca cu sare si piper, se lasa 5 minute sa se amestesce gusturile. Se pune lingurita de maioneza, dresingul, ierburile aromatice, iar la final, maruntite, cele 2 tipuri de branza si sunca taiata betigase subtiri. C'est ca,bon apetit!

O reteta propusa de: Popcev Roland (chef)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri