Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de legume de sezon:
4 rosii( 2 rosii+2 galbene), 4 castraveti, 4 cepe mari verzi sau 2 de apa rosii, 12 buchetele mici de conopida, usturoi, un mar dulce-acrisor ras pe razatoarea mare, 4 morcovi mici, 2 ardei grasi mici, 1 gogosar,1 ardei kapia, cimbru, marar, patrunjel, busuioc, otet, ulei, sare, piper, 1 lingura mare cu maioneza,1/2 lamaie stoarsa,100gr. telemea la alegere,100gr. branza de burduf la alegere.
Sursa foto Shuttestock salata cu legume de sezon
Mod de preparare salata de legume de sezon
Se taie in forme diferite toate legumele/fructele, se amesteca cu sare si piper, se lasa 5 minute sa se amestesce gusturile. Se pune lingurita de maioneza, dresingul, ierburile aromatice, iar la final, maruntite, cele 2 tipuri de branza si sunca taiata betigase subtiri. C'est ca,bon apetit!
O reteta propusa de: Popcev Roland (chef)
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri