Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pui cu sos de rodii si ardei:
5-6 bucatii superioare de pulpe, 2-3 ardei kapia rosii, 1 rodie mica, sare, piper, ulei, 1 lingurita de miere, 1 lingurita zeama de lamaie
Mod de preparare pui cu sos de rodii si ardei:
Se amesteca mierea cu zeama de lamaie si se freaca pulpele pentru a deveni crocante la cuptor. Se presara sare si piper si se dau la cuptor cu putin ulei.
Ardeiul kapia se taie fasii pe lung si se pune sa se inabuse cu 1 lingura de ulei la foc mic. Cand ardeiul s-a inmuiat se adauga semintele de rodii. Cu o furculita se zdrobesc putin pentru a elibera suc. Se tin pe foc cateva minute. Se potriveste de sare si se serveste cu pulpele de pui.
O reteta propusa de: maciuca felicia (histria)
Sursa foto main articol Shutterstock pui cu sos de rodii
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?