Reteta simpla, dar deosebita in acelasi timp, in care se combina gustul acrisor al rodiei cu cel al ardeiului. De incercat fara regrete!

Timp de preparare: 50 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pui cu sos de rodii si ardei:

5-6 bucatii superioare de pulpe, 2-3 ardei kapia rosii, 1 rodie mica, sare, piper, ulei, 1 lingurita de miere, 1 lingurita zeama de lamaie

pui cu sos de rodii

Mod de preparare pui cu sos de rodii si ardei:

Se amesteca mierea cu zeama de lamaie si se freaca pulpele pentru a deveni crocante la cuptor. Se presara sare si piper si se dau la cuptor cu putin ulei.

Ardeiul kapia se taie fasii pe lung si se pune sa se inabuse cu 1 lingura de ulei la foc mic. Cand ardeiul s-a inmuiat se adauga semintele de rodii. Cu o furculita se zdrobesc putin pentru a elibera suc. Se tin pe foc cateva minute. Se potriveste de sare si se serveste cu pulpele de pui.

O reteta propusa de: maciuca felicia (histria)

Sursa foto main articol Shutterstock pui cu sos de rodii


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pui cu sos de rodii si ardei.