Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pui cu sos de rodii si ardei:
5-6 bucatii superioare de pulpe, 2-3 ardei kapia rosii, 1 rodie mica, sare, piper, ulei, 1 lingurita de miere, 1 lingurita zeama de lamaie
Mod de preparare pui cu sos de rodii si ardei:
Se amesteca mierea cu zeama de lamaie si se freaca pulpele pentru a deveni crocante la cuptor. Se presara sare si piper si se dau la cuptor cu putin ulei.
Ardeiul kapia se taie fasii pe lung si se pune sa se inabuse cu 1 lingura de ulei la foc mic. Cand ardeiul s-a inmuiat se adauga semintele de rodii. Cu o furculita se zdrobesc putin pentru a elibera suc. Se tin pe foc cateva minute. Se potriveste de sare si se serveste cu pulpele de pui.
O reteta propusa de: maciuca felicia (histria)
Sursa foto main articol Shutterstock pui cu sos de rodii
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară