Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pui cu sos de rodii si ardei:
5-6 bucatii superioare de pulpe, 2-3 ardei kapia rosii, 1 rodie mica, sare, piper, ulei, 1 lingurita de miere, 1 lingurita zeama de lamaie
Mod de preparare pui cu sos de rodii si ardei:
Se amesteca mierea cu zeama de lamaie si se freaca pulpele pentru a deveni crocante la cuptor. Se presara sare si piper si se dau la cuptor cu putin ulei.
Ardeiul kapia se taie fasii pe lung si se pune sa se inabuse cu 1 lingura de ulei la foc mic. Cand ardeiul s-a inmuiat se adauga semintele de rodii. Cu o furculita se zdrobesc putin pentru a elibera suc. Se tin pe foc cateva minute. Se potriveste de sare si se serveste cu pulpele de pui.
O reteta propusa de: maciuca felicia (histria)
Sursa foto main articol Shutterstock pui cu sos de rodii
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.