Reteta simpla, dar deosebita in acelasi timp, in care se combina gustul acrisor al rodiei cu cel al ardeiului. De incercat fara regrete!

Timp de preparare: 50 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pui cu sos de rodii si ardei:

5-6 bucatii superioare de pulpe, 2-3 ardei kapia rosii, 1 rodie mica, sare, piper, ulei, 1 lingurita de miere, 1 lingurita zeama de lamaie

Citeste si:
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine noi și primește un vot de încredere de...
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine...


Mod de preparare pui cu sos de rodii si ardei:

Se amesteca mierea cu zeama de lamaie si se freaca pulpele pentru a deveni crocante la cuptor. Se presara sare si piper si se dau la cuptor cu putin ulei.

Citeste si:
Paște cu noutăți delicioase de la Mixit
Paște cu noutăți delicioase...

Ardeiul kapia se taie fasii pe lung si se pune sa se inabuse cu 1 lingura de ulei la foc mic. Cand ardeiul s-a inmuiat se adauga semintele de rodii. Cu o furculita se zdrobesc putin pentru a elibera suc. Se tin pe foc cateva minute. Se potriveste de sare si se serveste cu pulpele de pui.


O reteta propusa de: maciuca felicia (histria)

Sursa foto main articol Shutterstock pui cu sos de rodii


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri