Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cartofi cu smantana:
- 1 kg de cartofi
- cateva linguri de ulei (R.A.Roman spune sa spunem o cana, dar mie mi se pare prea mult!)
- 2-3 linguri de faina
- 2 cepe
- putin otet
- sare, boia
- patrunjel
- smantana dupa gust
Mod de preparare cartofi cu smantana:
Se caleste usor ceapa in ulei si se adauga peste cartofii taiati rondele si se rumenesc si ei usor. Se condimenteaza cu sare si boia si se adauga apa cat sa ii acopere si se fierb incetisor.
Cand s-au inmuiat cartofii se adauga faina dizolvata in putina apa si se mai lasa putin pe foc, sa se ingroase sosul.
Se ia de pe foc si se adauga patrunjel tocat si otet. La servire se adauga smantana dupa plac.
Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?