Doua dintre rezolutiile culinare pentru 2015 au fost: sa experimentam cat mai mult in bucatarie si sa consumam cat mai multe legume. Aceasta tarta-spirala cu legume le indeplineste pe amandoua.
Inainte sa faci pregatirile pentru aceasta tarta, pregateste-te un pic psihic. Incarca-te cu energie si rabdare, pentru ca vei avea nevoie! Apoi lucrurile vor veni de la sine.
Ideea de baza este destul de simpla: iti trebuie 1 morcov violet, 1 morcov portocaliu, 1 zucchini, 1 vanata, aluat pentru tarta, smantana groasa, 1 lingura de mustar Dijon, sare si piper, desigur si salvie.
Intr-o tava destinata tartelor, intinzi bine aluatul. Apoi adaugi smantana, lingura de mustare, salvie, sare si piper. Pana aici simplu si linistitor. De aici incolo incepe drama, cand incepi sa pui toate legumele intr-o spirala. Dai tava la cuptor pentru 30 de minute si o mananci in 10. Ca, asa e in viata! Macar vei avea un stomac incantat si o minte relaxata.
Incearca-o si tu! Si arate-le si prietenelor tale cum se face!
Garbo
Ultima actualizare: 16 Ianuarie 2015 @ 04:01
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”