O ciorba nelipsita de la masa noastra. E important sa avem carne proaspata si de calitate. Carnea de vitel va fierbe mai repede si va fi mult mai frageda

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba de vacuta:

  • 500 gr carne vitel si un os
  • 3 buc morcovi medii
  • 1 patrunjel
  • 1 buc telina
  • 2 rosii
  • 2 cartofi
  • o mana fasole verde si una de mazare
  • 1/2 ardei gras
  • zeama de lamaie
  • smantana
  • patrunjel verde, frunze telina, frunze leustean
  • sare, piper

Mod de preparare ciorba de vacuta:

Fierbem carnea in 3,5 l apa si o lingurita sare timp de o ora,o spumam la nevoie, apoi o gustam . Daca e aproape fiarta atunci putem sa punem zarzavatul taiat marunt la calit in putin ulei. Il adaugam la supa si o lasam 20 minute la fiert. Apoi am adaugat mazarea si fasolea congelata, cartofii cubulete si ardeiul taiat marunt. Mai lasam la fiert timp de 15 minute, sau pana cand sunt fierti cartofii.Gustam si asezonam cu sare si piper. Adaugam zeama de lamaie sau bors dupa gust, la final adaugam verdeata tocata marunt. Pofta buna!

ciorba de vacuta

O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciorba de vacuta.