16 Ianuarie 2015 publicat în Retete culinare 40 share-uri

Sarbatorile au trecut, totul revine la normal acum. La fel si meniul zilnic. Daca totusi ti-ai propus ca anul acesta sa experimentezi mai mult in bucatarie, noi suntem aici sa-ti dam cateva idei.

Salata greceasca cu pui si halloumi

Ingrediente necesare pentru salata greceasca: 4 fileuri pui, 200 gr branza halloumi, 200 gr baby spanac, 100 gr rucola, 1 morcov, 1/2 lamaie, sare, 2 linguri sos soia, 1 buc 2 cm ghimbir, 2-3 picaturi ulei de susan, 1 lingura ulei de masline, crema de otet balsamic, 6-8 rosii cherry, seminte de susan.

Mod de preparare: Pieptul de pui il amestecam cu sosul de soia, ghimbirul ras, uleiul de susan si cel de masline. Il lasam 20 minute la marinat. Pe tigaia de gratar prajim pieptul de pui, la foc iute, cam 5 minute pe fiecare parte, depinde de grosimea fileurilor de pui, apoi prajim si branza halloumi, cam 3 minute pe fiecare parte. Spanacul si rucola le spalam si le lasam la scurs intr-o strecuratoare, morcovul il curatam si cu ajutorul curatatorului de legume il feliem subtire.Rosiile le taiem in 2, apoi punem salata pe un platou, rosiile, morcovul, presaram putina sare si apoi stoarcem zeama de la lamaie. Punem pieptul de pui taiat felii si branza apoi asezonam cu crema de otet balsamic. Presaram cateva seminte de susan si servim. Pofta buna!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează

O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri