Supa chinezeasca de ou
Ingrediente necesare pentru supa chinezeasca de ou: 4 cani de supa de pui clara+3 linguri pentru dizolvat amidonul, 1 ou, 1 bucata mica de ghimbir, 1 catel de usturoi, 1 praf de sare daca supa de pui nu a fost sarata in prealabil, 1/3 lingurita de piper alb (neaprat alb sa fie! ii va da gustul specific chinezesc!), 1 lingura de amidon de porumb sau de cartof
Mod de preparare supa chinezeasca de ou: Punem supa de pui intr-o oala si punem oala pe foc sa se incalzeasca bine de tot. Peste supa punem piperul alb. Cat timp se incalzeste supa pe foc, taiem ghimbirul, cam 3 felii sunt de ajuns. Taiem si usturoiul bucatele. Punem usturoiul si ghimbirul in oala si lasam sa dea supa in clocot, intre timp aromele de ghimbir si usturoi s-au "imprietenit" :), e timpul sa le scoatem din dupa pentru a nu da gust amar. (daca doriti ca supa sa aiba gust mai puternic, mai lasati cateva minute usturoiul si ghimbirul). In 3 linguri de supa rece dizolvam amidonul si il adaugam peste supa. Supa nu se va ingrosa usor si va capata mai degraba o consistenta vascoasa. Intr-un castronel batem bine de tot oul si il adaugam in fir subtire in supa de pe foc. Lasam sa dea supa in clocot si luam oala de pe foc, punem supa in bolurile de supa si deasupra turnam cateva picaturi de ulei de susan. Se serveste calda
O reteta recomandata de blogul andreeachinesefood.blogspot.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară