Cannelloni cu carne
Ingrediente necesare pentru cannelloni cu carne: 15 paste cannelloni, 400g carne tocata amestec vita si porc, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 2 linguri ulei de masline, 25g unt, 2 linguri pasta de tomate(optional), busuioc proaspat, sare si piper.
Sos Bechamel: 1l lapte, 50g unt, 3 linguri faina, nucsoara macinata, sare si piper. Cascaval si parmezan ras.
Preparam sosul Bechamel astfel:
Se topeste unul la foc mic, se adauga faina si se amesteca repede pana untul absoarbe toata faina. Se toarna laptele, amestecand continuu in sos pentru a evita formarea cocoloaselor. Fierbem sosul pana acesta se ingroasa un pic. Nu trebuie sa fie foarte gros pentru aceste paste. La sfarsit luam de pe foc si potrivim gustul cu sare, piper si nucsoara.
Sepune uleiul pe foc, se adauga si untul si se lasa sa se topeasca. Se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit. Lasam sa se caleasca bine impreuna. Se adauga amestecul de carne si se amesteca bine pana carnea se rumeneste putin. Adaugam si pasta de tomate (optional)
Dupa ce umplutura de carne este gata, se adauga sare, piper, jumatate din parmezanul ras, 4 linguri de sos Bechamel si busuioc proaspat tocat marunt. Se umplu pastele cu acest amestec. Turnam pe fundul unei tavi putin sos Bechamel apoi incepem sa asezam pastele umplute iar in cele din urma turnam restul de sos peste ele. Deasupra presaram cascaval si parmezan ras. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180C si lasam ca pastele sa se umfle bine si sa se rumeneasca frumos.
O reteta propusa de blogul http www.meosiris.blogspot.de/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară