12:04, 18 Aprilie 2014 publicat în Retete culinare38 share-uri

Masa de Pasti nu va completa fara o pasca aburinda, cu miros de coaja de portocala. Iti prezentam 4 retete pasca, inspiratie pentru desertul de Pasti.

Pasca fara aluat

Pasca nu poate lipsi de pe masa de Pasti, dar daca va grabiti si nu aveti timp de framantat aluatul, va recomand pasca fara aluat. O placinta „turnata”, rapida, pufoasa si aromata pe care o puteti pregati si in cursul anului, nu numai de Pasti.

Citeste si:
Călătorie gastronomică: Cele mai iubite deserturi și prăjituri...
Călătorie gastronomică: Cele...

Pasca cu smantana

Preparata pe baza retetei traditionale germane,crema fina de branza cu smantana aromata face din aceasta prajitura un deliciu pentru sarbatorile pascale.

Pasca Slovaca

O reteta de pasca slovaca, asemanatoare cu cea traditionala, dar cu adaos de urda si alte ingrediente speciale.

Citeste si:
Origami, arta insufletirii hartiei: Cum sa dai un aer festiv mesei...
Origami, arta insufletirii...

Pasca cu branza dulce

Reteta de pasca cu branza dulce, facuta cu dragoste si rabdare, pentru a face o bucurie culinara familiei tale.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri